Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Genesis Ventures επενδύει στην UniStudents!

Το UniStudents είναι μια δωρεάν και πολύ χρήσιμη εφαρμογή να παρακολουθούν την ακαδημαϊκή τους πορεία με real time notifications και super clean interface

Χρηματοδότηση από την Genesis Ventures εξασφάλισε η ελληνική Startup, UniStudents, όπως ανακοίνωσε ο General Partner της Genesis, Στέργιος Αναστασιάδης μέσω ανάρτησης του στο LinkedIn.

«Με μεγάλο ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε ότι η Genesis Ventures έχει επενδύσει στην UniStudents. Η ομάδα κατάφερε να αποφοιτήσει από το πρόγραμμα Day One εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τους founders Νίκο Σκλαβούνο και Σταύρο Κιάγια. Πιστεύουμε ότι οι προσπάθειες τους θα κάνουν τη ζωή κάθε φοιτητή καλύτερη. Ας εκτοξευθούμε λοιπόν!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Αναστασιάδης.

Το UniStudents είναι μια δωρεάν και πολύ χρήσιμη εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί από φοιτητές για φοιτητές με στόχο την εύκολη και γρήγορη ενημέρωση. Ειδικότερα, το app επιτρέπει στους φοιτητές να παρακολουθούν την ακαδημαϊκή τους πορεία με real time notifications και super clean interface.

Μερικές από τις δυνατότητες της εφαρμογής είναι οι εξής:

  • Real time Notification για ανακοίνωση νέων βαθμών
  • Άμεση και ασφαλής σύνδεση
  • Πρόσβαση στη βαθμολογία σου ακόμα και εάν είσαι offline
  • Εύχρηστο και ευπαρουσίαστο interface
  • Χρήσιμα charts για την παρακολούθηση της προόδου σας
  • Ασφαλής αποθήκευση των στοιχείων σας μόνο στη συσκευή σας

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν λίγους μήνες η Genesis Ventures είχε επενδύσει στην Mood: Music of our Desire, την ελληνική Startup που χαράζει το μέλλον της νυχτερινής μας ζωής και κατ’επέκταση της μουσικής βιομηχανίας, μέσω της καινοτόμου εφαρμογής της, η οποία βοηθάει τους χρήστες της να επιλέξουν το μαγαζί το οποίο τους ταιριάζει, δίνοντας τους την ευκαιρία να ακούσουν σε πραγματικό χρόνο το είδος της μουσική που παίζει.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις