Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

LastMile AI: “Σήκωσε” 10 εκατ. δολάρια 

Τα κεφάλαια θα διατεθούν για την ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών και την επέκταση της επταμελούς ομάδας της.

Η LastMile AI, μια πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μηχανικούς λογισμικού να αναπτύξουν και να ενσωματώσουν παραγωγικά μοντέλα AI στις εφαρμογές τους, συγκέντρωσε 10 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής το Gradient, το επιχειρηματικό ταμείο της Google που επικεντρώνεται στην τεχνητή νοημοσύνη.
Η AME Cloud Ventures, ο Guillermo Rauch της Vercel, οι ιδρυτές της 10x και η Exceptional Capital συμμετείχαν επίσης στον γύρο. Τα κεφάλαια θα διατεθούν για την ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών και την επέκταση της επταμελούς ομάδας της.
Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της LastMile, Sarmad Qadri, μαζί με τους άλλους συνιδρυτές, Andrew Hoh και Suyog Sonwalkar, ήταν μέλη της ομάδας μηχανικών προϊόντων της Meta πριν από την κυκλοφορία της LastMile. Ενώ ήταν στη Meta, δημιούργησαν εργαλεία, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης μοντέλων AI, πειραματισμού, συγκριτικής αξιολόγησης, σύγκρισης και παρακολούθησης, προσανατολισμένων σε μηχανικούς μηχανικής μάθησης και επιστήμονες δεδομένων.
Η LastMile επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν παραγωγικές εφαρμογές AI αξιοποιώντας μοντέλα δημιουργίας κειμένου και εικόνας τόσο από παρόχους μοντέλων ανοιχτού όσο και κλειστού κώδικα. Οι προγραμματιστές μπορούν να εξατομικεύσουν αυτά τα μοντέλα με τα ιδιόκτητα δεδομένα τους και, στη συνέχεια, να τα ενσωματώσουν στις νέες ή υπάρχουσες εφαρμογές, προϊόντα και υπηρεσίες τους.
Χρησιμοποιώντας τη μονάδα AI Workbooks της LastMile, οι χρήστες μπορούν να πειραματιστούν με διαφορετικά μοντέλα. Το εργαλείο AI Workflows μπορεί να συνδυάσει διαφορετικά μοντέλα για να δημιουργήσει πιο περίπλοκες ροές εργασίας, όπως μια εφαρμογή που μεταγράφει ήχο σε κείμενο και στη συνέχεια μεταφράζει αυτό το κείμενο πριν εφαρμόσει μια συνθετική φωνή. Και η ενότητα AI Templates, η τελευταία ενότητα στη σουίτα προγραμματιστών AI του LastMile, δημιουργεί επαναχρησιμοποιήσιμες ρυθμίσεις ανάπτυξης που μπορούν να μοιραστούν με τα μέλη της ομάδας ή την ευρύτερη κοινότητα της LastMile.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις