Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

13o Mobile Connected World: Η καρδιά της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας χτυπάει εδώ

Το συνέδριο δεν θα εμβαθύνει απλώς στις τεχνικές λεπτομέρειες αλλά, με τους experts και τις ομιλίες που θα φιλοξενήσει, θα παρουσιάσει τις πρακτικές εφαρμογές που μετασχηματίζουν κάθε βιομηχανία, που αλλάζουν κάθε οικονομία και που αναδιαμορφώνουν κάθε κοινωνία.

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World, ένα συνέδριο που έρχεται στις 5 Οκτωβρίου 2023, για 13η φορά, με την υπογραφή και την αξιοπιστία της Smartpress. Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της διασυνδεσιμότητας, το συνέδριο θα «φωτίσει» την πορεία μας προς ένα πλήρως συνδεδεμένο μέλλον!

Προσηλωμένο στο παρόν αλλά προσανατολισμένο προς το μέλλον, το 13ο Mobile Connected World θα φέρει στο προσκήνιο τη μετασχηματιστική δύναμη του 5G και θα ρίξει μια αναλυτική ματιά στο μέλλον και τις επαναστατικές δυνατότητες που υπόσχεται να μας προσφέρει το 6G. Το συνέδριο δεν θα εμβαθύνει απλώς στις τεχνικές λεπτομέρειες αλλά, με τους experts και τις ομιλίες που θα φιλοξενήσει, θα παρουσιάσει τις πρακτικές εφαρμογές που μετασχηματίζουν κάθε βιομηχανία, που αλλάζουν κάθε οικονομία και που αναδιαμορφώνουν κάθε κοινωνία.

Το συνέδριο θα εστιάσει στα αναπτυξιακά βήματα που έκανε το 5G και στις ευκαιρίες που έρχονται στο προσκήνιο μέσω των private networks και του standalone, παρουσιάζοντας τις άνευ προηγουμένου δυνατότητες για μετάδοση δεδομένων, μια διαδικασία που ανοίγει το δρόμο για ενίσχυση του Internet of Things (IoT) και βελτίωση της επικοινωνίας Machine-to-Machine. Και επειδή οι πρακτικές εφαρμογές έχουν πάντα τη δική τους σημασία, θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο το 5G φέρνει εξελίξεις σε τομείς όπως η υγεία, οι κατασκευές, η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία!

Την ίδια στιγμή, το συνέδριο θα εστιάσει το ενδιαφέρον του και στην έννοια της «Έξυπνης Πόλης», η οποία, καθώς επιταχύνουμε, ολοένα και περισσότερο, προς έναν πιο ψηφιακό και διασυνδεδεμένο κόσμο, εξελίσσεται από ένα επιθυμητό μέλλον σε μια κρίσιμη αναγκαιότητα. Η τεχνολογία και τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεση μας δείχνουν πως η βελτίωση της ποιότητας της αστικής διαβίωσης, η ενίσχυση της βιωσιμότητας και η αύξηση της αποδοτικότητας, δεν είναι απλώς πολυτέλεια – είναι επιτακτική ανάγκη.

Καθώς εμβαθύνουμε στο ψηφιακό παρόν και οδηγούμαστε προς ένα ακόμη πιο ψηφιακό μέλλον, το Mobile Connected World 2023 σας προσκαλεί να γίνετε μέρος αυτού του ταξιδιού. Δεν είναι απλώς «ένα ακόμη» συνέδριο. Είναι μια γιορτή της επιχειρηματικότητας, της ευρηματικότητας, της καινοτομίας και μια κοινή δέσμευση για τη διαμόρφωση ενός μέλλοντος, όπου η τεχνολογία θα χρησιμεύει ως καταλύτης για την πρόοδο, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες.

Μάθετε περισσότερα και πραγματοποιήστε σήμερα την εγγραφή σας, δωρεάν και με ένα κλικ, στο www.mcw.gr!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις