Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Moss: Εξασφάλισε 50 εκατ. ευρώ από την HSBC Innovation Banking UK

Πιστεύεται ότι είναι ένας από τους επόμενους μονόκερους της Γερμανίας.

Η fintech Moss εξασφαλίζει 50 εκατ. ευρώ από την HSBC για ευρωπαϊκή επέκταση, καθώς στοχεύει στον εξορθολογισμό των οικονομικών εργασιών για τις επιχειρήσεις΄.

Η Fintech με έδρα το Βερολίνο για εταιρικές πιστωτικές κάρτες, πληρωμές και έξοδα εξασφάλισε χρηματοδοτική διευκόλυνση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ από την HSBC Innovation Banking UK. Πιστεύεται ότι είναι ένας από τους επόμενους μονόκερους της Γερμανίας. Η startup που ιδρύθηκε από τους Ante Spittler, Anton Rummel, Ferdinand Meyer και Stephan Haslebacher και υποστηρίζεται από τις Valar Ventures του Peter Thiel και την Tiger Global θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να επιταχύνει την ευρωπαϊκή επέκτασή της.

Η Moss ισχυρίζεται ότι μπορεί να εξοικονομήσει στις εταιρείες έως και δεκαέξι ώρες χρόνου το μήνα μειώνοντας τα επαναλαμβανόμενα καθήκοντα των οικονομικών διευθυντών, των διευθυντών, των ομάδων HR και του επιχειρησιακού προσωπικού με μερικά κλικ. Παρέχει εικονικές και φυσικές εταιρικές πιστωτικές κάρτες, διαχείριση ψηφιακών τιμολογίων, εργαλεία εξόδων εργαζομένων και αυτοματοποιημένη λογιστική, βοηθώντας τις νεοσύστατες επιχειρήσεις και τις ΜμΕ να διαχειρίζονται και να αξιολογούν όλες τις δαπάνες τους εύκολα και με διαφάνεια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις