Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Beam Global: Επεκτείνεται στην Ευρώπη με την εξαγορά της Amiga DOO Kraljevo ύψους 10 εκατ. ευρώ

Η συναλλαγή, αξίας περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 4ου τριμήνου του 2023, όταν η Amiga θα μετονομαστεί σε Beam Europe

Η Beam Global εξαγοράζει την Amiga DOO Kraljevo με έδρα την Ευρώπη επεκτείνοντας την εμβέλειά της σε βιώσιμες λύσεις για φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και αποθήκευση ενέργειας.

Αυτή την εβδομάδα, η Beam Global, κορυφαίος πάροχος βιώσιμων λύσεων για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, την αποθήκευση ενέργειας, την ενεργειακή ασφάλεια και τα υπαίθρια μέσα, ανακοίνωσε την εκτέλεση συμφωνίας αγοράς μετοχών για την απόκτηση της Amiga DOO Kraljevo με έδρα την Ευρώπη, ενός Σέρβου κατασκευαστή εξειδικευμένων κατασκευών και εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των φώτων δρόμου, των επικοινωνιών και των ενεργειακών υποδομών.

Η συναλλαγή, αξίας περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 4ου τριμήνου του 2023, όταν η Amiga θα μετονομαστεί σε Beam Europe.

Η Amiga, που ιδρύθηκε το 1990, απασχολεί περίπου 210 υπαλλήλους και αριθμεί δήμους, πολιτείες και εμπορικές εταιρείες ως πελάτες σε 16 χώρες. Ανέφερε πάνω από 8,5 εκατομμύρια ευρώ το 2022, δημιουργεί θετικές ταμειακές ροές και αναπτύσσεται οργανικά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις