Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

HealthCaters: “Σήκωσε” 1,2 εκατ. δολάρια

Η Healthcares αλλάζει το παιχνίδι με μια σειρά εργαλείων πρόληψης ασθενειών, που υποστηρίζεται από AI.

Η startup HealthCaters, με έδρα το Βερολίνο, συγκεντρώνει 1,2 εκατομμύρια δολάρια για το μέλλον της πρόληψης ασθενειών. Η εταιρεία ανακοίνωσε τον γύρο Seed ύψους 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής την Barmenia Next Strategies, με τη συμμετοχή των Venpace, DvH Ventures και angel investor Philipp Götting.

Η εξασφάλιση έγκαιρης παρέμβασης για ασθένειες και καταστάσεις υγείας που μπορούν να προληφθούν συχνά αποδεικνύεται δύσκολη, δεδομένων των μακρών λιστών αναμονής για ιατρικές επισκέψεις στη Γερμανία και της διστακτικότητας των παρόχων υγείας να επενδύσουν σε διαγνωστικές εξετάσεις.

Η Healthcares αλλάζει το παιχνίδι με μια σειρά εργαλείων πρόληψης ασθενειών, που υποστηρίζεται από AI. Οι ανθρώπους μπορούν να ελέγξουν 27 δείκτες υγείας με την υποστήριξη ενός εικονικού βοηθού υγείας. Αυτές περιλαμβάνουν προδιάθεση της νόσου, αρτηριακή πίεση, χοληστερόλη, ΗΚΓ, καρδιακός ρυθμός, λειτουργία των πνευμόνων, υγεία των νεφρών και του ήπατος και την ποιότητα του ύπνου.

Τα αποτελέσματα αναλύονται αμέσως στην εφαρμογή, η οποία παράγει μια αξιολόγηση υγείας 360° και συγκεκριμένα σημεία δράσης που βασίζονται στην τεκμηριωμένη ιατρική.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις