Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα κίνηση επέκτασης από την Entersoft – Εξαγόρασε την Infopower HR για 900 χιλ. ευρώ

Η εξαγορά εντάσσεται στα πλαίσια της συνολικής στρατηγικής της εταιρείας για δυναμική είσοδο στην αγορά λογισμικού Μισθοδοσίας, Ωρομέτρησης και Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων

Σε μια νέα εξαγορά προχώρησε η εισηγμένη εταιρεία πληροφορικής, Entersoft, η οποία συνεχίζει την προσπάθεια επέκτασης σε νέους τομείς με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Πιο συγκεκριμένα, η Entersoft ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε το 100% των μεριδίων της εταιρείας Infopower HR Solutions IKE. Το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται σε 900 χιλ. ευρώ με καταβολή μετρητών. Η εξαγορά χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους της Entersoft.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η εξαγορά εντάσσεται στα πλαίσια της συνολικής στρατηγικής της Entersoft για δυναμική είσοδο στην αγορά λογισμικού Μισθοδοσίας, Ωρομέτρησης και Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων με νέες σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις που καλύπτουν end-to-end όλες τις διαδικασίες του ανθρώπινου δυναμικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Entersoft:

Η Entersoft γνωστοποιεί ότι υπέγραψε Ιδιωτικό Συμφωνητικό για την εξαγορά του 100% των μεριδίων της εταιρείας με την επωνυμία «ΙΝΦΟΠΑΟΥΕΡ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΙΚΕ» και τον διακριτικό τίτλο INFOPOWER HR SOLUTIONS IKE, που εδρεύει στο Δήμο Νέας Σμύρνης.
Για το 2023 τα έσοδα της ΙΝΦΟΠΑΟΥΕΡ θα προσεγγίσουν τα 0,45 εκ ευρώ, με EBITDA περί τα 0,15 εκ ευρώ, ενώ διαθέτει θετικό καθαρό ταμείο. Η εταιρεία διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία στην υλοποίηση έργων Μισθοδοσίας, Ωρομέτρησης, Διαχείρισης Ανθρώπινων πόρων και Ελέγχου πρόσβασης (Access Control). Υποστηρίζει ενεργά πλήθος μεγάλων και απαιτητικών εταιρειών, όπως Τράπεζα Πειραιώς, Παγκρήτια Τράπεζα, Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, PCT (Cosco Piraeus Container Terminals), ΕΛΤΑ, ΔΕΣΦΑ, Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε (ΚτΠ ΑΕ), Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), Enterprise Greece, Φαρμασέρβ-LILLY, Rolco Βιανίλ, Byte Computers, Ελινόιλ, Pepsico-Tasty, ETPA PACKAGING, Aldemar Hotels, Aquila Hotels, Alpha Αστικά Ακίνητa, Intrum Hellas και πάνω από 100 άλλες μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η εξαγορά εντάσσεται στα πλαίσια της συνολικής στρατηγικής της Entersoft για δυναμική είσοδο στην αγορά λογισμικού Μισθοδοσίας, Ωρομέτρησης και Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων με νέες σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις που καλύπτουν end-to-end όλες τις διαδικασίες του ανθρώπινου δυναμικού. Η νέα σουίτα προϊόντων Entersoft Human Capital Management 360 περιλαμβάνει λύσεις για τη διαχείριση προσλήψεων και αναζήτησης ταλέντων, τη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού, την Ωρομέτρηση και την υλοποίηση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας (Εργάνη), αλλά και τη Μισθοδοσία. Λειτουργεί σε περιβάλλον Cloud κι αποτελεί την πλέον σύγχρονη λύση με Web τεχνολογίες.

Το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 900 χιλ. ευρώ με καταβολή μετρητών. Η εξαγορά χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους της Entersoft.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις