Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Visa συμμετέχει σε επενδυτικό γύρο στη φινλανδική fintech Enfuce

Η Enfuce έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στο πρόγραμμα Fintech Fast Track της Visa, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις εταιρείες fintech και crypto να φέρουν νέες λύσεις πληρωμών στην αγορά.

Η Enfuce με έδρα το Ελσίνκι ανακοίνωσε έναν επόμενο γύρο χρηματοδότησης 8,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η επένδυση στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας στις αγορές της Μπενελούξ, της Γερμανίας και της Γαλλίας το 2024.
Του γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε η Vitruvian Partners με τη συμμετοχή της Maki.vc και της Visa. Η Enfuce έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στο πρόγραμμα Fintech Fast Track της Visa, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις εταιρείες fintech και crypto να φέρουν νέες λύσεις πληρωμών στην αγορά.
Υποστηριζόμενη τ’ωρα από τη Visa, η fintech Enfuce με έδρα το Ελσίνκι λέει ότι επεξεργάζεται 2 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Ιδρύθηκε το 2016 και χρησιμοποιεί μια λύση έκδοσης καρτών και επεξεργασίας πληρωμών API-first και παρέχει στους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των Pleo, OKQ8 και Memo Bank, τη δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους οικονομικές λύσεις.
Η startup έχει δει την προσφορά προϊόντων της να εφαρμόζεται σε τομείς όπως η διαχείριση εξόδων, οι νεοτράπεζες, οι κάρτες καυσίμων, τα προγράμματα αφοσίωσης και ο εταιρικός και καταναλωτικός δανεισμός.
Σύμφωνα με την εκκίνηση, η Enfuce επεξεργάζεται περίπου 2 δισεκατομμύρια ευρώ σε συναλλαγές σε ετήσια βάση και η πιστοποιημένη πλατφόρμα PCI-DSS εγγυάται 99.999% χρόνο λειτουργίας
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις