Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Startup Daedalus “σήκωσε” 21 εκατ. δολάρια 

Στο τιμόνι της εταιρείας βρίσκεται ο Jones Schneider, πρώην επικεφαλής τεχνολογίας της OpenAI.

Η Daedalus, με τον Jones Schneider (πρώην επικεφαλής τεχνολογίας της OpenAI) στο τιμόνι, συγκεντρώνει 21 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση Series A για να ενισχύσει την πλατφόρμα παραγωγής της που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και να επεκτείνει την παραγωγή στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η επένδυση υπό την ηγεσία της NGP Capital θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας Manufacturing AI της Daedalus.

Η Daedalus, υιοθετεί πρακτικές αιώνων που σχετίζονται με την κατασκευή προϊόντων και αγαθών και τις αυτοματοποιεί πρακτικά από άκρο σε άκρο.

Καθοδηγούμενη από την τεχνητή νοημοσύνη, η προσφορά της Daedalus μπορεί να αυτοματοποιήσει ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής, ξεκινώντας με προσφορές και να δει τις λειτουργίες μέχρι την παράδοση για εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας.

Η Daedalus προσφέρει στους τομείς όπως οι ημιαγωγοί, η ενέργεια, η κινητικότητα και τα φαρμακευτικά προϊόντα τη δυνατότητα να προμηθεύονται και να παραδίδουν προϊόντα αξιόπιστα και σε κλίμακα.

Εκτός από την NGP Capital, ο γύρος χρηματοδότησης Series Α της Daedalus έλαβε υποστήριξη από τους υφιστάμενους επενδυτές Addition και Khosla Ventures.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις