Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Valar Ventures του Peter Thiel υποστηρίζει τη fintech Monite, που εξασφαλίζει επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 6 εκατ. δολαρίων

Το συνολικό ποσό που έχει εξασφαλίσει μέχρι τώρα ξεπερνά τα 16 εκατομμύρια δολάρια.

Η fintech Monite με έδρα το Βερολίνο εξασφαλίζει επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 6 εκατομμυρίων δολαρίων από το VC fund του Peter Thiel, Valar Ventures και τον υφιστάμενο επενδυτή Third Prime.

Το συνολικό ποσό που έχει εξασφαλίσει μέχρι τώρα ξεπερνά τα 16 εκατομμύρια δολάρια.

Ιδρύθηκε το 2020 και ανακοίνωσε την συγκέντρωση 1.1 εκατομμυρίων ευρώ σε χρηματοδότηση pre-seed στις αρχές του 2021. Η εταιρεία βοηθά τις πλατφόρμες B2B, συμπεριλαμβανομένων των καθιερωμένων τραπεζών, νέων τραπεζών, των παρόχων πληρωμών και του SaaS να ενσωματώσουν οικονομικές ροές εργασίας, όπως τιμολόγηση, αυτοματοποίηση πληρωμών, διαχείριση εξόδων και λογιστική για τους πελάτες τους.

Εξυπηρετώντας ήδη περίπου 28 πελάτες σε όλη την ΕΕ, τις ΗΠΑ και άλλες περιοχές, η τελευταία επένδυση θα δει την εταιρεία να αυξάνει την εστίασή της στην ανάπτυξη προϊόντων και να επεκτείνει τη σουίτα ενσωματωμένων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, ειδικά για τις πλατφόρμες B2B των ΗΠΑ και τους πελάτες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις