Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στο jamjar “μπαίνει” το Skroutz

Την… παρθενική της επένδυση σε ελληνική startup εταιρεία και δη στο jamjar, που αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία είναι αφιερωμένη στα εγχώρια handmade προϊόντα, πραγματοποίησε το Skroutz. 

Το jamjar, που λανσαρίστηκε το καλοκαίρι του 2013, έχει ως απώτερο σκοπό να βοηθήσει τους ταλαντούχους ανεξάρτητους δημιουργούς προκειμένου να δώσουν μια δυνατή ώθηση σε αυτό που αγαπούν, προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράσουν online πρωτότυπες, stylish όσο και “ψαγμένες” χειροποίητες δημιουργίες!

Η συμφωνία εμπεριέχει τόσο την επένδυση ενός αρχικού κεφαλαίου ως άλλο σημείο εκκίνησης, όσο και την παροχή τεχνογνωσίας που έχει αποκτήσει η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων στη χώρα μας στα 10 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησής στην αγορά του διαδικτύου, καθώς επίσης και την εν γένει υποστήριξη σε κάθε δυνατό επίπεδο.

Στόχος

Στόχος; Το jamjar να αποτελέσει την μεγαλύτερη κοινότητα των πλέον ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών, αλλά και το πιο πλούσιο online πολυκατάστημα, σήμα κατατεθέν της “αφρόκρεμας” των ελληνικών handmade προϊόντων. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή στο jamjar φιλοξενούνται σχεδόν 4.000 επιλεγμένα προϊόντα, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 3.500 παραγγελίες.

jamjar_skour_702*300
Όπως τόνισε ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής του Skroutz: “Το ηλεκτρονικό εμπόριο και η τεχνολογία αιχμής βρίσκονται στο… DNA μας και πάντα αναζητάμε το καινοτόμο και το διαφορετικό, προκειμένου να διατηρήσουμε την πρωτοπορία μας και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της αγοράς. Στο jamjar αναγνωρίσαμε αυτή τη διαφορετικότητα και προχωρήσαμε στην εν λόγω επένδυση. Η δε συνεργασία σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και υποστήριξης με την ομάδα του jamjar θα είναι συνεχής, ενώ είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα ανταμείψει την εμπιστοσύνη του online αγοραστικού κοινού!”.

Από την πλευρά της, η Εύα Επιτροπάκη, συνιδρύτρια του jamjar υπογράμμισε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι και ιδιαιτέρως περήφανοι που μία από τις κορυφαίες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες του διαδικτύου, το Skroutz, πιστεύει και επενδύει στο jamjar.gr. Θεωρούμε πως η ένταξη της Skroutz Α.Ε. στους βασικούς μετόχους του jamjar θα είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της πλατφόρμας, όχι μόνο δεδομένης της κορυφαίας στην αγορά τεχνογνωσίας της εταιρείας, αλλά και στις κοινές αξίες τις οποίες μοιραζόμαστε”.

jamjar_gr_homepage_screenshot

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις