Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στην Crypteia Networks “μπαίνει” η PCCW

Συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ανακοινώσει μία στρατηγική επένδυση της εταιρείας στην ελληνική αγορά, έχει προγραμματίσει για την επόμενη εβδομάδα η PCCW Global και η PCCW Global Hellas.

Πληροφορίες που έχει συλλέξει η ομάδα του Startupper.gr αναφέρουν ότι η επένδυση αυτή αφορά στην startup εταιρεία Crypteia Networks, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εταιρικής διαδικτυακής ασφάλειας και αναπτύσσει μία πλατφόρμα έγκαιρης ειδοποίησης τόσο για γνωστές όσο και για νέες απειλές.

Η PCCW Global αποτελεί λειτουργικό τμήμα του μεγαλύτερου παρόχου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του Χονγκ Κονγκ, HKT. Παρέχει υπηρεσίες διεθνών τηλεπικοινωνιών μέσω δορυφόρου, IP, οπτικών ινών και Ethernet σε εταιρείες και σε άλλους παρόχους σε 3.000 πόλεις και 130 χώρες.

Όπως αναφέρει και το site της Crypteia Networks, η PCCW αποτελεί business partner της εταιρείας.

Δεν έχουν “διαρρεύσει” ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μορφή και το ύψος της επένδυσης, ούτε σε τι θα αφορά η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών, ωστόσο η παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της PCCW Global, Marc Halbfinger, στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, προδιαθέτει για σημαντικές ανακοινώσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις