Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Corporate Investor 400.000 ευρώ του VIABLE Growth Factory στο E-MAILiT

Κίνηση εισαγωγής στην αγορά του Ad-Tech

Το VIABLE Growth Factory, που αποτελεί το Venture Capital πρόγραμμα της ομώνυμης εταιρείας, επέλεξε να προβεί σε επένδυση της τάξεως των 400.000 ευρώ με την μορφή συμφωνίας Corporate Investor στην εταιρεία και την ομώνυμη εφαρμογή του E-MAILiT.

Σημειώνεται πως το E-MAILiT, που έχει ιδρύσει ο Νικήτας Γεωργόπουλος, αποτελεί μία πλατφόρμα διαμοιρασμού περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα, δίνοντας ωστόσο ένα twist… καινοτομίας, με την προσθήκη αξίας στην έννοια του SHARE. Κατ’ αυτό τον τρόπο, οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν το κοινό τους, δημιουργώντας έσοδα που με τη σειρά τους προκύπτουν έπειτα από τον διαμοιρασμό. Παράλληλα, είναι σε θέση να διατηρήσουν ενεργούς και δη για σαφώς περισσότερο χρόνο, τους επισκέπτες τους.

Πολλαπλές διακρίσεις υψηλής αξίας

Όπως τονίζεται, το E-MAILiT κατάφερε να ξεχωρίσει από νωρίς, καθώς επελέγη πρώτο από μέρους των egg και της Eurobank, σε σύνολο 2.300 επιχειρηματικών ιδεών που είχαν κατατεθεί σε πανεθνικό επίπεδο.

Παράλληλα, το E-MAILiT κέρδισε βραβείο καινοτομίας, στην κατηγορία Information Technology, από τον οργανισμό International Trade Council, ενώ έχει λάβει και… ψήφο εμπιστοσύνης από κάτι παραπάνω από 15.000 ιστοσελίδες, σε 200 χώρες. Μάλιστα, επί καθημερινής βάσεως το αξιοποιούν κάτι περισσότεροι από 500.000 χρήστες, ενώ έχει κάνει την εμφάνισή του στις οθόνες κινητών συσκευών μα και ηλεκτρονικών υπολογιστών, τουλάχιστον 5 δισεκατομμύρια φορές!

Η Viable, από την πλευρά της, αποτελεί μια καινοτόμα και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία marketing και στρατηγικής, ενώ στο οργανόγραμμά της περιλαμβάνεται και ειδικό τμήμα το οποίο είναι αρμόδιο για τη δημιουργία νέων τεχνολογικών  προϊόντων και υπηρεσιών.

Εφαρμογή δίχως σύνορα!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Viable Growth Factory, Λεωνίδας Παπαδόπουλος: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την συμμετοχή μας στο EMAILiT και τα όσα εντυπωσιακά έχει ήδη επιτύχει. Πρωτίστως, το γεγονός ότι αποτελεί μια καινοτόμο εφαρμογή, η οποία δεν έχει σύνορα. Δεν σας κρύβω πως στην εφαρμογή σχεδιάζουμε να υλοποιήσουμε ταχεία όσο και δυναμικά πλάνα marketing, σε μια προσπάθεια προσθήκης τεχνολογικής αξίας μέσω της επένδυσης μας στο EMAILiT».

Ο Νικήτας Γεωργόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του E-MAILiT

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του E-MAILiT, Νικήτας Γεωργόπουλος ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως: «H ψήφος εμπιστοσύνης από την Viable με την ταυτόχρονη μεταφορά τεχνογνωσίας και πόρων αναφορικά με το Go to Market και το Branding Recognition που χρειαζόμαστε, αναμφίβολα θα οδηγήσει την εφαρμογή στο επόμενο επίπεδο και θα φτάσει πιο κοντά στην υλοποίηση των φιλόδοξων σχεδίων μας».

«Γέφυρα» συνεργασίας εταιρικών οντοτήτων νέας εποχής

Θα πρέπει να τονιστεί πως την διαδικασία Matchmaking μεταξύ των δύο ενδιαφερόμενων πλευρών πραγματοποίησε η απόλυτα εξειδικευμένη πλατφόρμα In4Capital.com.

Όπως υπερθεμάτισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της In4Capital, Λευτέρης Κοντός: «H Viable αποδεικνύει ότι το μοντέλο του Corporate Investor είναι σε θέση να εγγυηθεί την ανάπτυξη εταιρειών και οργανισμών, ενόσω ταιριάζει απόλυτα σε πολλές εγχώριες επιχειρήσεις που συχνά δεν είναι δομημένες βάσει συγκεκριμένων, όσο και αυστηρών κριτηρίων που θέτουν oi θεσμικοί επενδυτές. Σε αυτό το πλαίσιο, επί καθημερινής βάσεως μέσω της πλατφόρμας μας ερχόμαστε σε επαφή με εταιρείες προερχόμενες τόσο από την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό, οι οποίοι με τη σειρά τους αναζητούν τις αναδυόμενες εταιρικές περιπτώσεις, όπου η μεγαλύτερη και πλέον καθιερωμένη εταιρεία επενδύει και συμμετέχει σε μια καινοτόμα, όσο και «φρέσκια» ιδέα ή επιχείρηση. Αυτή, μάλιστα, έχει στην διάθεσή της τους απαιτούμενους πόρους, την εμπειρία, το δίκτυο και το πελατολόγιο, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, κτίζοντας την χρηματιστηριακή τους αξία, με σαφώς ταχύτερους ρυθμούς!».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις