«Τίναξε την μπάνκα» η Vista: Εξαγόρασε την Duck Creek για 2,6 δισ. δολάρια!

Newsroom
1'

Την εξαγορά της ολλανδικής εταιρείας ασφαλίσεων ακινήτων Duck Creek, έναντι 2,6 δισ. δολαρίων ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία χρηματοπιστωτικού λογισμικού, Vista Equity.

Ειδικότερα, η συμφωνία αποτιμά στα 19 δολάρια ανά μετοχή την Duck Creek, premium 46% σε σχέση με το κλείσιμο της εταιρείας στην Wall Street την 6η Ιανουαρίου του 2023.

Το super deal αναμένεται να οριστικοποιηθεί μετά από την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών στο β’ τρίμηνο του 2023.

Τέλος, μετά τη δημοσιοποίηση των όρων της συμφωνίας, η μετοχή της Duck Creek κατέγραψε άνοδο κοντά στο 40% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.