Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Digital onboarding και άυλη κάρτα παροχών απο την Edenred

H εταιρεία επενδύει σημαντικά στο tech με την κάρτα να μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα σε δυο λεπτά στο κινητό του χρήστη και να ξεκινήσει άμεσα τις πληρωμές.

Πραγματοποιήθηκε χθές φυσική εκδήλωση της Edenered στην Αθήνα, μετά απο σχεδόν δυο έτη λόγω πανδημίας, με αφορμή το λανσάρισμα της ψηφιακής και άυλης κάρτας Ticket Restaurant ZERO. Η Ελλάδα είναι μέσα στις 6 χώρες απο τις 46 όπου δραστηριοποιείται ο γαλλικός όμιλος προσφοράς παροχών σε εργαζόμενους όπου λανσάρεται η νέα κάρτα με το πλήρες ψηφιακό onboarding των χρηστών. Έχει προηγηθεί το λανσάρισμα σε Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Γαλλία και Πολωνία.

Η νέα πλήρως ψηφιακή λύση, λειτουργεί συμπληρωματικά στις ήδη υπάρχουσες προϊοντικές προτάσεις της Edenred και εντάσσεται σε μία ολοκληρωμένη και μακροπρόθεσμη ψηφιακή στρατηγική, που έρχεται να εκσυγχρονίσει την εμπειρία των πελατών της. Η τεχνολογία που εφαρμόζει η Edenred στην Ελλάδα, εξασφαλίζει ευκολία στην έκδοση (σε λιγότερο από 24 ώρες) αλλά και τη δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης σε λιγότερο από ένα λεπτό, που βοηθά τις εταιρείες να εξελίξουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους εργαζομένους τους. Ταυτόχρονα, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια αλλά και υγειονομική προστασία (covid-free) μέσα από μία απόλυτα ανέπαφη εμπειρία.    

 «Για εμάς στην Edenred Greece, η εξέλιξη, η πρόοδος και η θετική αλλαγή ήταν και είναι πάντα στο επίκεντρο της λειτουργίας της. Έτσι, η νέα Ticket Restaurant ZERO είναι ένα μεγάλο, αποφασιστικό και καινοτόμο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Ένα βήμα που εναρμονίζεται πλήρως με την φιλοσοφία μας για την υποστήριξη της ανάπτυξης των πελατών μας. Κοιτάζοντας πάντα μακριά και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής, παρουσιάζουμε στην Ελλάδα μία απόλυτα ψηφιακή εμπειρία που δημιουργεί αξία για τους συνεργάτες μας, με 0% χαρτί και 0% πλαστικό. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών μας, αλλά και στην εμπειρία του χρήστη, με την καινοτομία και τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της στρατηγικής μας. Αυτός είναι ο δρόμος για να δηλώνουμε υπερήφανα ο καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο», δήλωσε ο CEO της Edenred Ελλάδος, Ιωάννης Κολοβός. 

Η Edenred έχει δρομολογήσει τη μετάβαση του συνόλου των υπηρεσιών του χαρτοφυλακίου της σε κάρτες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, επιταχύνοντας την πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προχωρά σε μία τέτοια κίνηση για όλες τις υπηρεσίες της. Ταυτόχρονα, βοηθά ουσιαστικά τους πελάτες της να ανταποκριθούν στις περιβαλλοντικές τους δεσμεύσεις και να επιτύχουν τους στρατηγικούς στόχους βιωσιμότητας, μέσα από σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον εργαλεία. Η εταιρεία μάλιστα μετέφερε την παραγωγή των φυσικών καρτών στην χώρα μας μια και ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την Inform Lycos.  

Μέσα από ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο B2B2C υπηρεσιών που έχει χτιστεί γύρω από 3 επιχειρηματικούς άξονες (Παροχές εργαζομένων, Fleet & Mobility, Κίνητρα και Επιβράβευση), η Edenred συνεργάζεται σήμερα με πάνω από 6.000 εταιρείες στην ελληνική αγορά, εξυπηρετώντας καθημερινά περισσότερους από 300.000 εργαζομένους, μέσα από το μεγαλύτερο συνεργαζόμενο δίκτυο του κλάδου. Περίπου 55.000 χρήστες χρησιμοποιούν μέσα απο κάποιο ψηφιακό πορτοφόλι τις κάρτες μέχρι σήμερα ενώ η πανδημία έχει αυξήσει σημαντικά και τις ανέπαφες πληρωμές (απο το 8% το 2019 στο 22% το 2020). 

Η Edenred ήταν απο τις πρώτες εταιρείες στην χώρα μας που έφερε το Apple Pay για τις κάρτες το 2019, ακολούθησε το Google Pay ενώ η εταιρεία προσφέρει και το δικό της ψηφιακό πορτοφόλι πληρωμών Edenred Pay, μια πολύ καλή λύση για συσκευές της Huawei για παράδειγμα. Φυσικά η νέα ψηφιακή κάρτα Ticket Restaurant ZERO μπαίνει άμεσα, μέσα απο το app της edenred μάλιστα, εκάστοτε διαθέσιμο πορτοφόλι με τον χρήστη να μπορεί να την χρησιμοποιήσει για ανέπαφες πληρωμές μέσω Smartphone εντός λίγων λεπτών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις