Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Λιόλιος, Μάργαρης, Βιρβιδάκης οι νέοι σύμβουλοι στην Natech

Ο καθένας με την δική του αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο, έρχεται να συμβάλλει στην πρόοδο της εταιρείας με έδρα τα Γιάννενα.

Η Natech, μια ελληνική fintech με ισχυρό υπόβαθρο στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, στην τεχνολογία και την καινοτομία, ενσωμάτωσε τρία νέα μέλη στην συμβουλευτική της επιτροπή. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατασκευάζει ένα τραπεζικό λογισμικό, παρέχοντας άμεσα μια σειρά από λύσεις, χρησιμοποιώντας την πληροφορική, στους πελάτες της. 

Η ίδια συνεργάζεται με αρκετές εσωτερικές και εξωτερικές συνεταιριστικές τράπεζες μικρού μεγέθους, ενώ προσφέρει τις υπηρεσίες της σε συστήματα πληρωμών άλλων ομίλων που δραστηριοποιούνται σε συναφείς χώρους και έχουν ανάγκη από ένα αντίστοιχο λογισμικό.  

Προκειμένου να διαμορφώσει μια μακροπρόθεσμη πορεία ανάπτυξης, η εταιρεία ενέταξε στο συμβουλευτικό δυναμικό της τρία εξειδικευμένα στελέχη μεταξύ των οποίων, ο Νεκτάριος Λιόλιος, συνιδρυτής του The future Farm, παλαίμαχος στον τομέα της χρηματοπιστωτικής τεχνολογίας, ειδικός στην εταιρική τεχνολογία και με εμπειρία δεκαετίας, έχοντας συνεργαστεί με εκατοντάδες επιχειρηματίες και επιχειρήσεις σε αρχικά στάδια, καθώς και με καινοτόμες ομάδες σε εταιρικό επίπεδο.

Νεκτάριος Λιόλιος

Ένας ακόμη συνεργάτης που προστίθεται στην ομάδα είναι ο Νώντας Βιρβιδάκης, ο οποίος φέρει πάνω από 15 χρόνια εργασίας στην διαχείριση και ανάλυση δεδομένων, κυρίως στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συνεχίζοντας μετά στον χώρο των Startup. Ο ίδιος διετέλεσε επίσης στην ActionIQ, μια martech SaaS, ως αντιπρόεδρος. Παράλληλα, συμμετέχει στην συμβουλευτική ομάδα του GreekTech, μια ΜΚΟ που υποστηρίζει τις ανερχόμενες νεοσύστατες εταιρείες στη χώρα. 

Νώντας Βιρβιδάκης

Τέλος, ο Σπύρος Μάργαρης, επενδυτής VC, διοικητικό μέλος και ανώτερος σύμβουλος σε διάφορες εταιρείες fintech, insuretch και άλλες που σχετίζονται με την κυβερνοασφάλεια, την υγειονομική φροντίδα και την τεχνητή νοημοσύνη, εντάχθηκε ακολούθως στην ομάδα της Natech. Σημειώνεται ότι δύο από τις επιχειρήσεις που ο ίδιος έχει συμβουλέψει έγιναν unicorns, ενώ μετρά πολλές διακρίσεις σε κατηγορίες blockchain, Al και παγκόσμια fintech σε σχέση με την επιρροή που ασκεί ως influencer.  

Σπύρος Μάργαρης

Προσθέτοντας νέους συνεργάτες στην συμβουλευτική της επιτροπή, η εταιρεία αναμένεται να αυξήσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, ενισχύοντας τη διαχείριση και την εξελικτική δυναμική της.  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις