Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cardlink: Παρουσιάζει το μέλλον της τεχνολογίας πληρωμών

Η εταιρεία θα συμμετάσχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στην Έκθεση Beyond, όπου θα παρουσιάσει τις τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της.

Δυναμικό «παρών» θα δώσει η Cardlink στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στην Έκθεση Beyond, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 10-18 Σεπτεμβρίου και 29 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα βρίσκεται στο Pavilion 15 – Περίπτερο 12, όπου θα παρουσιάσει στους επισκέπτες των εκθέσεων τις τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της. Οι καινοτόμες λύσεις της Cardlink δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προετοιμαστούν για το μέλλον των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Η Cardlink έχει αναπτύξει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν τις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα, συνεισφέροντας σημαντικά στην ψηφιοποίησή τους. Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια έχει λανσάρει τα νέας τεχνολογίας Αndroid POS, προσφέροντας ακόμα πιο γρήγορες συναλλαγές, αναβαθμισμένη εικόνα, αλλά και τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις μέσω του Cardlink store να αξιοποιούν διαφορετικές εφαρμογές για τις ανάγκες τους, όπως οι εφαρμογές Cardlink POSsible, Cardlink maitre και Cardlink smart, αλλά και εφαρμογές τρίτων: tax free, loyalty κ.ά.

Οι επισκέπτες των δύο εκθέσεων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες από κοντά και να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές. Ακόμα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live demos και να βρουν, μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα της Cardlink, λύσεις πληρωμών και ψηφιακά εργαλεία που θα αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους και θα τους βοηθήσουν να διαμορφώσουν το μέλλον της.

Οι λύσεις που θα παρουσιαστούν στις δύο εκθέσεις είναι διαθέσιμες και μέσω των Προγραμμάτων Ι «Ψηφιακά Εργαλεία MME» και ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», στο οποίο συμμετέχει η Cardlink.

Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια των εκθέσεων να μάθουν περισσότερα και για όλες τις πρωτοβουλίες καινοτομίας της Cardlink, συμπεριλαμβανομένου του νέου εγχειρήματος του Retail Innovation Hub, το Business Factory. Το Business Factory αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας για όσους έχουν αναπτύξει ήδη ένα προϊόν και ψάχνουν τον κατάλληλο συνεργάτη για να το δουν να εξελίσσεται. Επίσης, αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας και για όσους έχουν μια ιδέα που πιστεύουν ότι θα δώσει λύση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος του λιανεμπορίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους online εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις