Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung Developer Conference 2022: Στο επίκεντρο SmartThings και Calm Technology

Η εταιρεία θα ανακοινώσει νεότερα σχετικά με το SmartThings και το Calm Technology

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα ότι θα φιλοξενήσει το Samsung Developer Conference 2022 (SDC22) στις 12 Οκτωβρίου, στο Moscone North του Σαν Φρανσίσκο. Το ετήσιο συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τόσο με φυσική παρουσία όσο και ψηφιακά, θα αναδείξει τα σχέδια της Samsung για την ανάπτυξη της πλατφόρμας SmartThings και τη συνεργασία με προγραμματιστές και δημιουργούς για τη δημιουργία συνδεδεμένων εμπειριών επόμενης γενιάς για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Στο SDC22, η Samsung αναμένεται να μοιραστεί νεότερα σχετικά με το λογισμικό, τις υπηρεσίες και τις πλατφόρμες της, όπως το SmartThings, προσφέροντας έναν καλύτερο, πιο συνδεδεμένο κόσμο για όλους. Η εταιρεία θα παρουσιάσει το όραμά της για το Calm Technology (Ήρεμη Τεχνολογία), όπου οι συσκευές συνδέονται απρόσκοπτα για μια ακόμη πιο έξυπνη εμπειρία καταναλωτή, που πραγματοποιείται άμεσα.

Ο Jong-Hee (JH) Han, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Τμήματος Device eXperience (DX) της Samsung Electronics, θα ανοίξει την κεντρική ομιλία του SDC22 και θα μοιραστεί περισσότερα για το όραμα της εταιρείας. Μαζί του θα βρεθούν και άλλα στελέχη της Samsung, που θα μοιραστούν τις στρατηγικές της εταιρείας σε τομείς όπως οι μελλοντικές τεχνολογίες. Μεταξύ άλλων, στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι:

Sebastian Seung, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Samsung Research
Yongjae Kim, Πρόεδρος και Επικεφαλής της Ομάδας Ε&Α στο Visual Display Business
Sang Kim, Πρόεδρος & Επικεφαλής του Product & Marketing στη Samsung Electronics America
Jaeyeon Jung, Πρόεδρος & Επικεφαλής του SmartThings στο Mobile eXperience Business
Hyesoon Jung, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Framework R&D Group στο Mobile eXperience Business
Mark Benson, Επικεφαλής του SmartThings
Anil Yadav, Επικεφαλής του Bixby Lab στη Samsung Research America

Πέρα από την κεντρική ομιλία, το συνέδριο SDC22 θα περιλαμβάνει επιμέρους συζητήσεις ανοιχτές τόσο σε ψηφιακούς συμμετέχοντες όσο και σε εκείνους με φυσική παρουσία. Αυτές οι επιμέρους συνεδρίες προσφέρουν ευκαιρίες συνεργασίας και μάθησης στις πιο πρόσφατες πλατφόρμες και εργαλεία της Samsung που απευθύνονται στους προγραμματιστές, όπως είναι τα Bixby, One UI 5, SmartThings and Matter, Samsung Wallet, Tizen και άλλα, καθώς και ευκαιρίες για εξερεύνηση οικοσυστημάτων των συνεργατών της Samsung.

Στο χώρο του συνεδρίου στο Tech Square της Samsung, οι παραβρισκόμενοι θα βιώσουν hands-on εμπειρίες, που θα προσφέρουν ευκαιρίες εξερεύνησης νέων σεναρίων SmartThings αλλά και των πιο πρόσφατων καινοτομιών της Samsung. Το συνέδριο θα περιλαμβάνει, επίσης, ευκαιρίες δικτύωσης και διάφορες άλλες δραστηριότητες. Για όσους συμμετέχουν διαδικτυακά, το SDC22 θα διαθέτει πρόσθετες δραστηριότητες, όπως το Code Lab, όπου οι προγραμματιστές μπορούν να συνεργαστούν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην κωδικοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Samsung Developer Conference 2022, επισκεφτείτε το http://developer.samsung.com/sdc. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να βρείτε στο Twitter (@samsung_dev) και στο Facebook (@samsungdev) με το hashtag#SDC22.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις