Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Netflix: Ψάχνει αεροσυνοδό και δίνει πάνω από 300.000 δολάρια

Ο γίγαντας του streaming θέλει να προσλάβει μια αεροσυνοδό για ένα από τα ιδιωτικά αεροσκάφη του

Αεροσυνοδό για να ενταχθεί στο «dream crew» ψάχνει το Netflix και προσφέρει ετήσιες απολαβές έως και 385.000 δολάρια! Ναι, καλά ακούσατε! Ο γίγαντας του streaming θέλει να προσλάβει μια αεροσυνοδό για ένα από τα ιδιωτικά αεροσκάφη του, με έδρα το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας.

Στα καθήκοντα της αεροσυνοδού περιλαμβάνεται η εκτέλεση επιθεωρήσεων καμπίνας πριν από την πτήση και η διεξαγωγή ενημερώσεων ασφαλείας. Συγχρόνως, θα είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση της αποθήκης. Ακόμα, θα πρέπει να εκτελεί πτήσεις με ένα αεροσκάφος Gulfstream G550, ανάλογα με τις ανάγκες.

Την ίδια ώρα, η θέση απαιτεί «ευελιξία σε ένα ποικίλο πρόγραμμα εργασίας, συμπεριλαμβανομένων εγχώριων και διεθνών ταξιδιών, που συχνά απαιτούν εργάσιμες ημέρες Σαββατοκύριακου και αργιών και εκτεταμένες περιόδους ταξιδιού» σύμφωνα με την αγγελία εργασίας. Επίσης, θα πρέπει να μπορεί να σηκώνει και να μεταφέρει έως και 30 κιλά κάθε φορά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας οι υποψήφιοι θα πρέπει να «επιδεικνύουν επαγγελματική παρουσία στη Netflix Aviation ανά πάσα στιγμή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους». Επίπροσθέτως, θα πρέπει να ενστερνιστούν την κουλτούρα του Netflix και να είναι σε θέση «να λειτουργούν με λίγες οδηγίες και παίρνοντας πρωτοβουλίες».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσουν τη Netflix Aviation να παρέχει «εμπιστευτικές αεροπορικές μεταφορές» και θα πρέπει να είναι σε θέση να εκτελούν τα καθήκοντά τους με «διακριτικότητα».

Η εταιρεία δεν έχει προσφέρει συγκεκριμένο εύρος αμοιβής για τη θέση, ωστόσο αναφέρει ότι το συνολικό εύρος της αγοράς για παρόμοιες θέσεις κυμαίνεται μεταξύ 60.000 και 385.000 δολαρίων. Σύμφωνα με το Netflix το τελικό ποσό θα καθοριστεί από «ένα ευρύ φάσμα παραγόντων», συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων και της εμπειρίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις