Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Spring Tab νικητής του Bbooster Week

Το Spring Tab, ένα Ουγγρικό project, ήταν ο μεγάλος νικητής του Bbooster Week Vienna, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Pioneers Festival, λαμβάνοντας ως “έπαθλο” απευθείας επένδυση της τάξεως του 24.000 ευρώ.

startup-addventure-budapest-2015-pitch-springtab-3-638Η συγκεκριμένη startup αποτελεί ένα κοινωνικό data mining εργαλείο το οποίο με τη σειρά του βοηθά τα brand να προσωποποιούν το περιεχόμενο που δημοσιεύουν. Υπογραμμίζεται, τέλος, πως το Bbooster αποτελεί το μοναδικό Accelerator Venture Fund στη Νότιο Ευρώπη. Το επίπεδο του εν λόγω διαγωνισμού ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ενώ startups όπως τα Tallerator, Billage και Emunicipality βαθμολογήθηκαν πολύ κοντά στο project που τελικά επικράτησε.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να προωθήσει το επιχειρηματικό οικοσύστημα σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον που στηρίζεται σε ένας-προς-έναν σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουν σημαντική βοήθεια από έμπειρους επαγγελματίες.

Την ίδια στιγμή αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για networking μεταξύ startups και διεθνών επενδυτών, που μπορεί να οδηγήσει σε μια προσοδοφόρα μελλοντική συνεργασία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις