Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μπιλ Γκέιτς: «Το ChatGPT θα αλλάξει τον κόσμο μας»

Ο συνιδρυτής της Microsoft Corporation δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι τα νέα προγράμματα όπως το ChatGPT θα κάνουν πολλές δουλειές γραφείου πιο αποτελεσματικές

Για το ChatGPT, το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI που έχει προκαλέσει παγκόσμια «φρενίτιδα» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μπιλ Γκέιτς. Πιο συγκεκριμένα, ο συνιδρυτής της Microsoft Corporation, δήλωσε ότι οι δυνατότητες του chatbot αναμένεται να αλλάξουν τον κόσμο, όπως τον ξέραμε.

«Μέχρι τώρα, η τεχνητή νοημοσύνη μπορούσε να διαβάζει και να γράφει, αλλά δεν μπορούσε να κατανοήσει το περιεχόμενο. Τα νέα προγράμματα όπως το ChatGPT θα κάνουν πολλές δουλειές γραφείου πιο αποτελεσματικές, βοηθώντας στη σύνταξη τιμολογίων ή επιστολών. Αυτό θα αλλάξει τον κόσμο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκέιτς στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία επένδυση της Microsoft στην OpenAI έφτασε τα 10 δισ. δολάρια. Μάλιστα, η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η νέα έκδοση του Bing ενσωματώνει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης ακόμα πιο εξελιγμένες από εκείνες του ChatGPT.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις