Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Διαθέσιμο και στην Ελλάδα το Twitter Blue

Τι περιλαμβάνει η νέα συνδρομητική υπηρεσία του Twitter

Σε 20 χώρες της Ευρώπης επεκτείνεται η συνδρομητική έκδοση του Twitter Blue, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται η Ελλάδα και η Κύπρος.

Ειδικότερα, η νέα λίστα περιλαμβάνει τις Ολλανδία, Πολωνία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Ρουμανία, Τσεχία, Φινλανδία, Δανία, Ελλάδα, Αυστρία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Σλοβακία, Λετονία, Σλοβενία, Εσθονία, Κροατία, Λουξεμβούργο, Μάλτα και Κύπρο.

Το Twitter Blue, το οποίο ξεκίνησε τον Δεκέμβριο επιτρέπει στους χρήστες να πιστοποιήσουν τον λογαριασμό τους πληρώνοντας μία μηνιαία συνδρομή. Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία προσφέρει ορισμένα προνόμια για όσους είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 8 ευρώ /μήνα για την web έκδοση ή 11 ευρώ/μήνα για την mobile έκδοση (Android και iOS). Στα προνόμια αυτά περιλαμβάνεται η δυνατότητα επεξεργασίας των tweets μετά τη δημοσίευση τους (edit button), το μπλε τικ πιστοποίησης του λογαριασμού, η δυνατότητα δημοσίευσης videos διάρκειας έως 60 λεπτών, η δυνατότητα tweet με 4000 χαρακτήρες και η πιστοποίηση λογαριασμού μέσω SMS. Συγχρόνως, σε γενικές γραμμές ο χρήστης βλέπει λιγότερες διαφημίσεις στο χρονολόγιο του.

Παρά το γεγονός ότι Μασκ επενδύει πολλά στις συνδρομητικές υπηρεσίες, με στόχο να αυξήσει τα έσοδα της πλατφόρμας, τα πρώτα διαθέσιμα στοιχεία δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις το νέο Twitter Blue έχει μόλις 300.000 συνδρομητές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις