Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Θύμα άγριας δολοφονίας ο Founder του CashApp

Τη θλίψη τους για το συμβάν εξέφρασαν ο Elon Musk και ο Jack Dorsey

Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα η είδηση της άγριας δολοφονίας του ιδρυτή του CashApp, Bob Lee, γνωστού και ως “Crazy Bob”. Ο 43χρονος ήταν μια εξέχουσα προσωπικότητα για τη διεθνή tech σκηνή, καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό του Android της Google, ενώ ήταν και angel investor.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ο Lee μαχαιρώθηκε ενώ βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο. Η επίθεση έλαβε χώρα στη συνοικία Rincon Hill στο κέντρο της πόλης στις 2:35 τα ξημερώματα της Τρίτης. Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές βρήκαν τον 43χρονο μέσα σε ένα λουτρό αίματος στην είσοδο ενός πολυόροφου κτιρίου και επιχείρησαν να τον μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όμως ο “Crazy Bob” δεν τα κατάφερε και υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο δεν έχει κάνει κάποια σύλληψη για τη δολοφονία.

Οι αντιδράσεις των Musk και Dorsey

Την έντονη θλίψη του για το συμβάν θέλησε να εκφράσει μέσα από την πλατφόρμα Nostr, ο Jack Dorsey, στον οποίο ανήκει το CashApp μέσω της εταιρείας του Block. Ειδικότερα, Dorsey χαρακτήρισε «φρικτή» τη δολοφονία του φίλου και συνεργάτη του.

Οργισμένη ήταν και η αντίδραση του Elon Musk, ο οποίος μέσα από ανάρτησή του στο Twitter απαίτησε να μάθει το τι κάνει η εισαγγελέας του Σαν Φρανσίσκο  για «φυλακίσει τους επαναλαμβανόμενα βίαιους παραβάτες».

«Λυπάμαι πολύ που το ακούω αυτό. Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω έχουν υποστεί σοβαρές επιθέσεις. Οι βίαιες εγκληματικές ενέργειες στο Σαν Φρανσίσκο είναι τρομακτικό φαινόμενο, και ακόμη και αν οι επιτιθέμενοι συλληφθούν, συχνά αφήνονται αμέσως ελεύθεροι», πρόσθεσε στο tweet του ο Μασκ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις