Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνελήφθη ο ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία του Founder του CashApp

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως Nima Momeni, είναι ιδρυτής μιας εταιρείας πληροφορικής και να φαίνεται γνώριζε προσωπικά τον Lee

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Bob Lee, ιδρυτή του Cash App, καθώς η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο προχώρησε στη σύλληψη ενός υπόπτου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε στις 4 Απριλίου μαχαιρωμένος στη γειτονιά Rincon Hill του Σαν Φρανσίσκο.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως Nima Momeni, είναι ιδρυτής μιας εταιρείας πληροφορικής και όπως φαίνεται γνώριζε προσωπικά τον Lee. Σύμφωνα με  αστυνομικές πηγές, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν σε ένα όχημα πριν ο Momeni μαχαιρώσει τον Lee και διαφύγει από το σημείο.

Ο 43χρονος Lee, γνωστός και ως “Crazy Bob” ήταν στέλεχος της εταιρείας κρυπτονομισμάτων MobileCoin και δημιουργός του Cash App, μιας δημοφιλούς εφαρμογής πληρωμών μέσω smartphone αξίας περίπου 40 δισ. δολαρίων.

Ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο Σαν Φρανσίσκο για ένα συνέδριο και είχε μείνει για να επισκεφθεί κάποιους φίλους του προτού εντοπιστεί νεκρός. Οι αστυνομικές αρχές είχαν βρει τον 43χρονο μέσα σε ένα λουτρό αίματος στην είσοδο ενός πολυόροφου κτιρίου.

Η δολοφονία του Lee γέμισε με θλίψη τη διεθνή tech σκηνή, με προσωπικότητες όπως ο Elon Musk και ο Jack Dorsey να μιλούν για το πόσο λαμπρός και καινοτόμος ηγέτης ήταν ο επιχειρηματίας.

Η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο συνεχίζει τις έρευνες πάνω στην υπόθεση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το πιθανό κίνητρο της δολοφονίας ή τη σχέση του θύματος με τον φερόμενο ως δράστη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις