Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα μεγάλη αλλαγή στο Twitter: Δείτε πόσο αυξήθηκε το όριο χαρακτήρων

Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει και τη μορφοποίηση κειμένου

Το Twitter θα επιτρέπει πλέον στους κατόχους του μπλε σήματος (Twitter Blue) να κάνουν αναρτήσεις 10.000 χαρακτήρων, οι οποίοι αντιστοιχούν σε περίπου 2.000 λέξεις. Συγχρόνως, η πλατφόρμα θα υποστηρίζει τη μορφοποίηση κειμένου με έντονους (bold) και πλάγιους (italic) χαρακτήρες, κάτι το οποίο θα διευκολύνει σημαντικά την ανάγνωση μεγάλων κειμένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο, η εταιρεία είχε αυξήσει το όριο χαρακτήρων σε 4.000 για τους κατόχους του μπλε σήματος, θέλοντας να ενθαρρύνει τους συγκεκριμένους χρήστες να δημοσιεύουν μεγαλύτερες αναρτήσεις.

Οι ειδικοί πάντως υποστηρίζουν ότι η κίνηση αυτής της εταιρείας γίνεται για να δώσει τη δυνατότητα σε χρήστες να κερδίζουν χρήματα από τις αναρτήσεις τους.

Όπως γνωρίζουμε, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να προσφέρουν συνδρομητικά πακέτα των 2,99, 4,99 και 9,99 δολαρίων. Σύμφωνα με τους κανόνες της πλατφόρμας οι δημιουργοί περιεχομένου πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, να έχουν 10.000 ενεργούς χρήστες και να έχουν κάνει τουλάχιστον 25 αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες για να είναι επιλέξιμοι.

Μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα νομισματοποίησης του Twitter είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες στις ΗΠΑ, αλλά ο Ίλον Μασκ δήλωσε ότι η εταιρεία εργάζεται για την επέκταση του προγράμματος και σε άλλες χώρες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις