Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ρεκόρ 11μήνου για το Ethereum μετά την αναβάθμιση

Οι φόβοι περί μαζικής απόσυρσης κεφαλαίων μετά την απελευθέρωση tokens αξίας 30 δισ. δολαρίων τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν

Ρεκόρ 11μήνου κατέγραψε το Ethereum, το δεύτερο δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης Shapella. Ειδικότερα, το κρυπτονόμισμα σημείωσε άνοδο της τάξης του 5% τις πρώτες πρωινές ώρες στην αγορά της Ασίας, φτάνοντας τα 2.130,80 δολάρια.

Επομένως, οι φόβοι περί μαζικής απόσυρσης κεφαλαίων μετά την απελευθέρωση tokens αξίας 30 δισ. δολαρίων τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν. Βέβαια, πρέπει να πούμε ότι υπήρξαν αρκετές αναλήψεις που καθυστέρησαν να πραγματοποιηθούν, αποκαλύπτοντας έτσι τα όρια των συναλλαγών που μπορεί να επεξεργαστεί το Ethereum. Βλέπουμε λοιπόν, ότι ίσως υπάρχουν ακόμα μερικές αδυναμίες στο σύστημα, το οποίο πασχίζει να γίνει μια μία ευρέως διαδεδομένη οικονομική δομή. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε το Ethereum μπορεί να επεξεργαστεί περίπου 1.800 επιβεβαιωμένες αναλήψεις τη μέρα ή περίπου 115 εκατομμύρια δολάρια για λόγους ασφαλείας.

Ωστόσο, δεν υπήρξαν μαζικές αναλήψεις όπως φοβόντουσαν ορισμένοι αναλυτές, κάτι που λειτούργησε ενθαρρυντικά για τους αγοραστές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις