Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

O Ίλον Μασκ αποχωρεί από την ηγεσία του Twitter – Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του

Σε ένα tweet ο Μασκ είπε ότι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας θα αναλάβει τα καθήκοντα σε περίπου έξι εβδομάδες, χωρίς όμως να τον κατονομάσει

Το στέλεχος του NBCUniversal, Linda Yaccarino, βρίσκεται σε συζητήσεις για να γίνει διευθύνουσα σύμβουλος του Twitter, ανέφερε η Wall Street Journal, μετά την ανακοίνωση του ιδιοκτήτη του δικτύου, Ίλον Μασκ, ότι βρήκε νέα CEO για το Twitter και ο ίδιος θα μεταβεί στο ρόλο του επικεφαλής τεχνολόγου.

Όπως σημειώνει το Bloomberg, σε ένα tweet την Πέμπτη, ο Μασκ είπε ότι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας θα ξεκινήσει σε περίπου έξι εβδομάδες, χωρίς να κατονομάσει το άτομο.

Η Yaccarino, η οποία είναι πρόεδρος παγκόσμιου διαφημιστικού και συνεργασιών στο NBCUniversal Media, δεν απάντησε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ζητούσε σχόλιο και ένας εκπρόσωπος του NBCUniversal είπε ότι ήταν σε πρόβες για την παρουσίαση της εταιρείας στους διαφημιστές την επόμενη εβδομάδα.

Η Yaccarino εντάχθηκε στο NBCUniversal το 2011 μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες στην Turner Broadcasting. Στο NBCUniversal, βοήθησε στο λανσάρισμα της υπηρεσίας ροής Peacock που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και επέβλεψε ζωντανές εκδηλώσεις όπως το Super Bowl και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Η Yaccarino ηγήθηκε επίσης συνεργασιών με διάφορες εταιρείες τεχνολογίας, όπως το Snapchat, το YouTube και, φυσικά, το Twitter.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις