Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Musk vs Zuckerberg: Η μεγάλη αναμέτρηση θα μεταδοθεί live στο X

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Elon Musk

Η πιθανή αναμέτρηση ανάμεσα Elon Musk και του Mark Zuckerberg θα μεταδοθεί live στο X, σύμφωνα με τη νέα ανάρτηση του ιδιοκτήτη της πλατφόρμας Musk.

«Ο αγώνας Musk vs Zuck θα μεταδοθεί ζωντανά στο X. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς για βετεράνους», ανέφερε στη σχετική ανάρτησή του ο Musk νωρίς το πρωί της Κυριακής(6/8), χωρίς να όμως δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο, οι δύο δισεκατομμυριούχοι φάνηκε να συμφωνούν να συμμετάσχουν σε μια μάχη σε κλουβί. Μάλιστα, τα στοιχήματα για τον πιθανό αγώνα κορυφώθηκαν τον περασμένο μήνα, όταν η Meta του Zuckerberg λάνσαρε το Threads, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως το αντίπαλο δέος του Twiiter.

Με τη σειρά του ο Zuckerberg απάντησε στον Musk μέσω Threads το απόγευμα της Κυριακής. «Δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε μια πιο αξιόπιστη πλατφόρμα που μπορεί πραγματικά να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς;», δήλωσε.

«Είμαι έτοιμος σήμερα. Πρότεινα τις 26 Αυγούστου όταν ο (Musk) με προκάλεσε για πρώτη φορά, αλλά δεν το επιβεβαίωσε. Δεν κρατάω την αναπνοή μου», κατέληξε ο ιδιοκτήτης της Meta.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις