Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

TUI: Φέρνει το ChatGTP στα κινητά των πελατών της

Πρόκειται για ένα πιλοτικό έργο, το οποίο έχει ως στόχο να εξερευνήσει τη δυνατότητα χρήσης της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης στους πελάτες του στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο ταξιδιωτικός κολοσσός TUI φέρνει το ChatGPT στην εφαρμογή του για κινητά τηλέφωνα, στο πλαίσιο ενός πιλοτικού έργου, το οποίο έχει ως στόχο να εξερευνήσει τη δυνατότητα χρήσης της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης στους πελάτες του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πιο συγκεκριμένα, η TUI θα ενσωματώσει το ChatGPT της OpenAI για να προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις για προορισμούς, εκδρομές και τοπικά αξιοθέατα, με βάση τις προτιμήσεις που υποβάλλουν οι ταξιδιώτες.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η λειτουργία αυτή, η οποία δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα μηχανικών τεχνολογίας και ειδικών προϊόντων, αποτελεί μέρος του σχεδίου της TUI να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη ευρύτερα σε όλες τις επιχειρήσεις της.

«Στόχος μας είναι να είμαστε πρωτοπόροι στη χρήση των νέων τεχνολογιών και να διαμορφώσουμε ενεργά το μέλλον του τουρισμού», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Σεμπάστια Έμπελ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις