Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Κίνα: Εδραιώνεται ο ρόλος της Mastercard στις χρηματοοικονομικές τραπεζικές συναλλαγές

Η Mastercard καθιερώθηκε ως η δεύτερη πολυεθνική εταιρεία διεξαγωγής χρηματοοικονομικών συναλλαγών που εισήλθε στην κινεζική αγορά

Το Πεκίνο επέτρεψε στην κινεζική κοινοπραξία της Mastercard να προχωρεί σε επιχειρήσεις ελέγχου της γνησιότητας των πιστωτικών καρτών που εκδίδουν οι τράπεζες, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση περαιτέρω ανοίγματος της χρηματοοικονομικής αγοράς στην Κίνα.

Η σχετική έγκριση καθιέρωσε την Mastercard ως τη δεύτερη πολυεθνική εταιρεία διεξαγωγής χρηματοοικονομικών συναλλαγών που εισήλθε στην κινεζική αγορά αναφορικά με την παραπάνω δραστηριότητα ακολουθώντας την American Express το 2020.

«Η Κίνα είναι μία από τις πιο σημαντικές αγορές. Είμαστε ευχαριστημένοι που επιτύχαμε αυτή την σημαντική εξέλιξη μαζί με τον τοπικό συνεργάτη μας την NetsUnion Clearing Corporation (NUCC)», δήλωσε ο Μίχαελ Μίμπαχ εκτελεστικός διευθυντής της Mastercard, προσθέτοντας ότι η εμβάθυνση της συμμετοχής της Mastercard στην κινεζική αγορά θα ωφελήσει τόσο την Κίνα, τους καταναλωτές, αλλά και τις επιχειρήσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις