Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Deloitte λανσάρει chatbot AI για να βοηθάει τους υπαλλήλους της

Η απόφαση της Deloitte να αναπτύξει ένα εσωτερικό chatbot AI υπογραμμίζει την αφοσίωσή της στο κλείσιμο του ψηφιακού χάσματος και στην υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών για την υποστήριξη του εργατικού της δυναμικού.

Η Deloitte παρουσίασε ένα chatbot τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται “PairD” σε 75.000 υπαλλήλους της σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Το chatbot, που αναπτύχθηκε εσωτερικά από το Ινστιτούτο AI της Deloitte, είναι μια παραγωγική πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους υπαλλήλους σε διάφορες εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας project, της παροχής συμβουλών διαχείρισης project και της πρότασης ιεράρχησης εργασιών. Η κυκλοφορία του PairD αντανακλά τη δέσμευση της Deloitte να αγκαλιάσει την αυτοματοποίηση και το μέλλον της εργασίας. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι το προσωπικό έχει προειδοποιηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο το chatbot να παράγει ανακριβείς πληροφορίες, σχετικά με μέρη και γεγονότα και τους έχουν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να κάνουν επιμέλεια των αποτελεσμάτων για τη διασφάλιση της ποιότητας τους.

Η εισαγωγή του PairD υπογραμμίζει την αυξανόμενη υιοθέτηση της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης στον κλάδο των επαγγελματικών υπηρεσιών, καθώς περισσότερες εταιρείες προσπαθούν να αξιοποιήσουν την αυτοματοποίηση για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα. Σε αντίθεση με ορισμένες αντίπαλες εταιρείες που έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς παίκτες της αγοράς, η απόφαση της Deloitte να αναπτύξει ένα εσωτερικό chatbot AI υπογραμμίζει την αφοσίωσή της στο κλείσιμο του ψηφιακού χάσματος και στην υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών για την υποστήριξη του εργατικού της δυναμικού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις