Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Zeus International Hotels and Resorts: Εξαγορές σε Ελλάδα και Ιταλία

Σε συμφωνία εξαγοράς δύο ξενοδοχειακών μονάδων και ενός κτηρίου γραφείων σε Μιλάνο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα ως στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου μέσω ιδιόκτητων ξενοδοχείων σε Ελλάδα και Ευρώπη προέβη  η Zeus International Hotels and Resorts, από την PRODEA Investments.

 

Ο κορυφαίος ξενοδοχειακός όμιλος, προχώρησε σε εξαγορά των ξενοδοχείων Dolce Milan Malpensa στο Μιλάνο και του Lazart Hotel Trademark Collection by Wyndham στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ενός πενταόροφου ακινήτου στην Αθήνα, όπου στεγάζονται σήμερα τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου. Να σημειωθεί ότι η Zeus International είναι ο όμιλος ο οποίος είχε ήδη την μίσθωση και των δύο αυτών ξενοδοχείων.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Dolce Milan Malpensa, βρίσκεται χωροθετημένο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο μοναδικού αισθητικού κάλλους το οποίο αποτελεί το σταυροδρόμι για όσους επιλέγουν να μείνουν κοντά στην πόλη του Μιλάνο, δίπλα στην περιοχή του αεροδρομίου καθώς απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο του Μαλπένσα.  Διαθέτει 207 δωμάτια, ένα εστιατόριο και ένα καφέ-μπαρ. Επίσης, διαθέτει άρτιες συνεδριακές εγκαταστάσεις πλήρως εξοπλισμένες με την ανάλογη τεχνολογική υποδομή, όπου μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά έως 700 άτομα.

Το 5 αστέρων ξενοδοχείο Lazart παρέχει άνεση και πολυτέλεια σε ένα προνομιακό σημείο της Θεσσαλονίκης, μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της πόλης και απέναντι ακριβώς από τον πολιτιστικό χώρο «Μονή Λαζαριστών». Το ξενοδοχείο διαθέτει από τα πιο ευρύχωρα δωμάτια στη Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας άνεση και προσφέροντας το ιδανικό μέρος διαμονής για οικογένειες και ζευγάρια, επαγγελματίες αλλά και όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την πόλη. 

Ο  ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κος Χάρης Σιγανός, δηλώνει πως με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο όμιλος  αυξάνει τον αριθμό των ιδιόκτητων ξενοδοχείων σε 9 από τα συνολικά 20 ξενοδοχεία που υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο της Zeus International σήμερα. 

 «Ο όμιλος με αυτή την στρατηγική ανεβάζει τον αριθμό των ξενοδοχείων που ανήκουν στην Zeus International σε 9 χαράζοντας ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία του ομίλου και ενισχύει την επέκταση του στην ευρωπαϊκή αγορά.  Αυτές οι νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου, αποτελούν εξαιρετικό παράδειγμα της δέσμευσης μας για την βελτίωση και ανάπτυξη του τουρισμού και της φιλοξενίας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Παραμένουμε πάντα προσηλωμένοι στον στόχο μας να προάγουμε την αυθεντική φιλοξενία με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Zeus».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις