Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο MrBeast ετοιμάζεται να κατακτήσει τα κινεζικά social media

Ο πιο επιτυχημένος YouTuber στον κόσμο δημοσίευσε το πρώτο του βίντεο στην κινεζική πλατφόρμα βίντεο, Bilibili

Το ντεμπούτο στον κινεζικό κοινό έκανε ο MrBeast, ο διάσημος Αμερικανός YouTuber, ο οποίος μετρά πάνω από 230 εκατ. συνδρομητές. Ο MrBeast το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Jimmy Donaldson, δημοσίευσε το πρώτο του βίντεο στη δημοφιλή κινεζική πλατφόρμα βίντεο, Bilibili.

Το βίντεο του MrBeast μπήκε γρήγορα στα trends, ξεπερνώντας τις 3 εκατ. προβολές, ενώ συγκέντρωσε πάνω από 270,000 likes. Το ντεμπούτο στο Bilibili ήταν μια στρατηγική επιλογή για τον MrBeast, καθώς η πλατφόρμα έχει πολλές ομοιότητες με το YouTube, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στην Κίνα. Μάλιστα, η ομάδα του MrBeast ετοιμάζει αρκετές συνεργασίες με Κινέζους δημιουργούς περιεχομένου.

Τους επόμενους μήνες ο δημοφιλής YouTuber σχεδιάζει να ανοίξει λογαριασμούς και σε άλλες κινεζικές πλατφόρμες όπως το Douyin, το Kuaishou, το Weibo και το Xiaohongshu.

Η επιτυχία του πρώτου βίντεο του MrBeast δείχνει ότι το περιεχόμενο του μπορεί να γίνει δημοφιλές και στο κινεζικό κοινό παρά τις πολιτισμικές διαφορές.

Ο 25χρονος Jimmy Donaldson θεωρείται από πολλούς ως ο πιο επιτυχημένος YouTuber στον κόσμο, με την περιουσία του να ξεπερνά τα 500 εκατ. δολάρια. Κάθε του video γίνεται αμέσως viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές. Έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός για τα challenges που βάζει στους συνδρομητές του, τα οποία έχουν συχνά έπαθλο αρκετές χιλιάδες δολάρια. Η επιτυχία του πρώτου βίντεο του MrBeast στο Bilibili δείχνει ότι το περιεχόμενο του μπορεί να γίνει δημοφιλές και στο κινεζικό κοινό παρά τις πολιτισμικές διαφορές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις