Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Intel: Το AI Everywhere έρχεται στην MWC Barcelona 2024

Οι ανακοινώσεις θα καλύπτουν καινοτομίες δικτύου AI, πλατφόρμες αιχμής AI, επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra και υπολογιστή AI, μια ισχυρή υπολογιστική λύση που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου εργατικού δυναμικού.

Στην MWC Barcelona 2024, η Intel θα παρουσιάσει πρωτοποριακές καινοτομίες σε ένα πλήρες φάσμα νέου υλικού, λογισμικού και υπηρεσιών, φέρνοντας το AI Everywhere, για το δίκτυο, το edge και την επιχείρηση, σε συνεργασία με την υποστήριξη και την ενεργοποίηση περισσότερων από 65 πρωτοπόρων πελατών και συνεργατών.

Οι ανακοινώσεις θα καλύπτουν καινοτομίες δικτύου AI, πλατφόρμες αιχμής AI, επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra και υπολογιστή AI, μια ισχυρή υπολογιστική λύση που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου εργατικού δυναμικού. Ο υπολογιστής AI θα διαθέτει υλικό και λογισμικό αιχμής, επιτρέποντας στους χρήστες να αξιοποιήσουν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για διάφορες εφαρμογές. Όλες οι καινοτομίες που θα παρουσιαστούν αφορούν την ενδυνάμωση του οικοσυστήματός, τον εκσυγχρονισμό και τη δημιουργία εσόδων από υποδομές 5G, το edge και τις επιχειρήσεις, και αξιοποίηση των καινοτομιών που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη. Και όλα αυτά με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης και της κατανάλωσης ενέργειας για την οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος.

Οι ειδικοί της Intel θα πραγματοποιήσουν συζητήσεις σε πάνελ και ομιλίες καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και θα εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα επιδείξεων στο Technology Showcase της εταιρείας. Η έκθεση θα περιλαμβάνει τις τελευταίες καινοτομίες και λύσεις από την Intel και τους συνεργάτες του οικοσυστήματος που έχουν αντίκτυπο σε όλους τους κλάδους.

Επιπλέον, η Intel έχει επιβεβαιώσει τη δέσμευσή της να παρέχει λύσεις επικοινωνίας που βασίζονται σε δορυφόρους παγκοσμίως. Αυτές οι λύσεις στοχεύουν στην παροχή αξιόπιστης, υψηλής ταχύτητας συνδεσιμότητας σε απομακρυσμένες και υποεξυπηρετούμενες περιοχές, συμβάλλοντας σε έναν πιο συνδεδεμένο κόσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις