Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 5 εκατ. δολ. για την Universal Avenue

Η Universal Avenue, μια Σουηδική πλατφόρμα Sales-as-a-Service η οποία παρέχει στις επιχειρήσεις on-demand πρόσβαση σε μια ομάδα απευθείας πωλήσεων σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, κατάφερε να αντλήσει πρόσθετη χρηματοδότηση της τάξεως των 5 εκατ. δολαρίων. Σκοπός; Να στηρίξει την προσπάθεια επέκτασης της.

Της όλης διαδικασίας ηγήθηκε η Northzone, με τη συμμετοχή των Salesforce Ventures και MOOR. Σημειώνεται πως η Universal Avenue έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελέσει άμεσο συνεργάτη ανάπτυξης για ένα μεγάλο αριθμό από κορυφαία online brands παγκοσμίως. Μάλιστα, οι Brand Ambassadors της εταιρείας συμμετέχουν στην πλατφόρμα ως ελεύθεροι συνεργαζόμενοι έχοντας πλήρη ευελιξία αναφορικά με το που και το πότε εργάζονται, αλλά και σχετικά με το ποια brands επιλέγουν να αντιπροσωπεύσουν. Αυτή τη στιγμή, η Universal Avenue ήδη διαθέτει γραφεία και ομάδες εργασίας στη Σουηδία, την Αγγλία και την Ελλάδα, ενώ παράλληλα βρίσκεται εν μέσω μιας διαδικασίας επέκτασης και σε μια σειρά από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και διεθνώς.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Johan Lilja, Διευθύνων Σύμβουλος και συν-ιδρυτής της εταιρείας: “Έχουμε καταγράψει σημαντικό ενδιαφέρον για την πλατφόρμα μας, η οποία ενισχύει σημαντικά την ανάπτυξη και εδραίωση των κορυφαίων online brands. Με την ενεργή υποστήριξη των Northzone, Salesforce Ventures και MOOR, δίχως άλλο διαθέτουμε μια… επενδυτική ομάδα-όνειρο! Χάρη δε στο ιδιαίτερο γνωστικό πλούτο και την επενδυτική τους εμπειρία, μας προσθέτουν στρατηγική αξία, πολύτιμη υποστήριξη και καθοδήγηση που θα μας επιτρέψει να απολαμβάνουμε διαρκή ανάπτυξη”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις