Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα features στο Google Wallet: Προστίθενται εισιτήρια και κάρτες επιβίβασης

Με την τελευταία ενημέρωση οι κάρτες επιβίβασης και τα εισιτήρια κινηματογράφου εμφανίζονται πλέον αυτόματα στο ψηφιακό πορτοφόλι

Νέες λειτουργίες προστίθενται στο ψηφιακό πορτοφόλι της Google (Google Wallet) με στόχο την απλοποιηθεί η διαδικασία συγκέντρωσης όλων των καρτών σε ένα μέρος για τους χρήστες του.

Ειδικότερα, με την τελευταία ενημέρωση του Google Wallet, οι κάρτες επιβίβασης και τα εισιτήρια κινηματογράφου εμφανίζονται πλέον αυτόματα στο ψηφιακό πορτοφόλι όταν ένας χρήστης αγοράζει ένα εισιτήριο και λαμβάνει ένα email επιβεβαίωσης μέσω του Gmail. Στην εν λόγω λειτουργία υποστηρίζονται οι περισσότερες παγκόσμιες αλυσίδες κινηματογράφων, καθώς και μεγάλες αεροπορικές εταιρείες. Ωστόσο, η Google δήλωσε ότι εργάζεται για να επεκτείνει την υπηρεσία και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την υποστήριξη.

Την ίδια ώρα, προστέθηκε ακόμα μια χρήσιμη λειτουργία στο Google Wallet. Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν πλέον να μεταφέρουν χειροκίνητα είτε από το smartphone είτε από το smartwatch  κάρτες/πάσα/εισιτήρια στη λίστα των αρχειοθετημένων φακέλων (Archived Passes). Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι πρόσφατα οι κάρτες μεταφέρονταν στη σχετική λίστα μόνο όταν ο χρόνος χρήσης τους είχε λήξει.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις