Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εντυπωσιακή χρηματοδότηση 37,5 εκατ. δολ. για την Portea Medical

Η Portea Medical, μια startup που παρέχει κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας στην Ινδία, κατάφερε να συγκεντρώσει 37,5 εκατ. δολάρια σε δεύτερο γύρο χρηματοδότησης, του οποίου ηγήθηκε η Accel, με τη συμμετοχή των International Finance Corporation (IFC), Qualcomm Ventures και Ventureast.

Με τα νέα κεφάλαια, η Ινδική εταιρεία αναμένεται να επεκτείνει τη δραστηριοποίησή της σε νέες χώρες-αγορές της Νοτίου και Νοτιοανατολικής Ασίας, ενισχύοντας σημαντικά το ανθρώπινο δυναμικό της από τα 3.000 στους 8.000 υπαλλήλους κατά το προσεχές 18μηνο.

Αυτή τη στιγμή, η Portea Medical διαθέτει γιατρούς σε 24 πόλεις στην Ινδία, οι οποίοι με τη σειρά τους πραγματοποιούν περί τις 60.000 κατ’ οίκον επισκέψεις σε μηνιαία βάση. Μάλιστα, εξυπηρετεί 50.000 άτομα, εκ των οποίων το 40% χρησιμοποιούν ενεργά και σε σταθερή βάση τις υπηρεσίες της Portea Medical.

Σημειώνεται πως η εταιρεία τον Δεκέμβριο του 2013 άντλησε 9 εκατ. δολάρια σε πρώτο γύρο χρηματοδότησης, του οποίου ηγήθηκαν οι Accel, Qualcomm Ventures και Ventureast.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις