Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

PaintCam:Το νέο σύστημα συναγερμού που εκτοξεύει paintball και δακρυγόνα χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI

Η εξέλιξη της τεχνολογίας μας προσφέρει πιο έξυπνη και αυτόνομη προστασία για το σπίτι μας

Η ιδέα των συστημάτων οικιακής ασφάλειας τεχνητής νοημοσύνης που ενσωματώνουν δακρυγόνα ως αποτρεπτικό παράγοντα αναπτύσσεται και εφαρμόζεται σε ορισμένα προϊόντα.

Ένα τέτοιο προϊόν είναι το PaintCam, ένα σύστημα ασφαλείας για το σπίτι που εκτοξεύει paintball χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI και δακρυγόνα για την προστασία τον ακινήτων και των ιδιοκτητών.

Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τους εισβολείς εκτοξεύοντας μη θανατηφόρα paintballs και προσφέρει την επιλογή δακρυγόνων για ισχυρότερη απώθηση.

Η PaintCam είναι εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης τεχνητής νοημοσύνης που βοηθά στη διάκριση μεταξύ φίλου και εχθρού, διασφαλίζοντας ότι το σύστημα ενεργεί μόνο όταν εντοπίζονται απειλές. Επιπλέον, το σύστημα είναι ειδικά προσαρμόσιμο, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν από διάφορα εφέ paintball, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών χρωμάτων, δακρυγόνων για ισχυρότερη απώθηση και χρώματος UV για αόρατη σήμανση εισβολέων για μετέπειτα αναγνώριση από τις αρχές.

Αυτή η ενσωμάτωση της τεχνολογίας AI σε συστήματα οικιακής ασφάλειας όπως το PaintCam αντιπροσωπεύει την κίνηση της βιομηχανίας προς πιο ενεργά και καλύτερα ανταποκρινόμενα συστήματα ασφαλείας που μπορούν να αντιδράσουν αυτόνομα σε πιθανές απειλές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις