Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Cisco Systems εξαγοράζει την Acano έναντι 700 εκατ. δολ.!

Την πρόθεσή της να εξαγοράσει την Λονδρέζικη Acano Ltd, η οποία παρέχει υποδομή συνεργασίας και λογισμικό conferencing έναντι 700 εκατ. δολαρίων σε μετρητά και μετοχές ανακοίνωσε η Cisco Systems.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι λύσεις hardware και λογισμικού της Acano συμπεριλαμβάνει – μεταξύ άλλων – gateways, τεχνολογία γεφύρωσης βίντεο και ήχου που με τη σειρά του επιτρέπει στους πελάτες να συνδέουν βιντεο-συστήματα που προέρχονται από πολλαπλούς κατασκευαστές κατά μήκος τόσο cloud όσο και υβριδικών περιβαλλόντων.

Με τη συγκεκριμένη εξαγορά, η στρατηγική συνεργασίας της Cisco για την παροχή βίντεο παντού, με την εξασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας collaboration κατά μήκος κάθε συσκευής, οθόνης, εργασιακού χώρου και σε κάθε χρήστη. Αρκεί να υπογραμμιστεί πως σήμερα, κάτι λιγότερο από το 10% των αιθουσών συνεδριάσεων σε παγκόσμιο επίπεδο είναι συνδεδεμένες μέσω βίντεο.

Η ομάδα της Acano αναμένεται να ενταχθεί στο Cisco Collaboration Technology Group του οποίου ηγείται ο Rowan Trollope, Senior Vice President και General Manager της εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις