Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο seed επενδυτικό fund 35 εκατ. ευρώ από την 360 Capital Partners

Στο λανσάρισμα του “360 Square”, ενός επενδυτικού fund το οποίο – σε πρώτο βαθμό – θα έχει ως “προίκα” 35 εκατ. ευρώ και θα επενδύει σε startups που βρίσκονται στο στάδιο της seed χρηματοδότησης, προχώρησε η 360 Capital Partners.

Στο καινούριο fund συμμετέχουν – μεταξύ άλλων – επενδυτές όπως λ.χ. οι MAIF, Société Générale, Groupe Rocher, Thuasne, BPI France (FNA), καθώς επίσης και business angels όσο και mentors τόσο από την Ευρώπη όσο και από τις ΗΠΑ.

Σκοπός του “360 Square” είναι να επενδύσει ποσά που θα κυμαίνονται μεταξύ 300.000 και 1 εκατ. ευρώ σε seed stage startups οι οποίες θα εδρεύουν τόσο στη Γαλλία όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Μάλιστα, ήδη η ομάδα της “360 Square” έχει προβεί στις πρώτες επενδυτικές επιλογές του, οι οποίες αναμένεται να λάβουν χώρα στις αρχές του 2016!

Υπογραμμίζεται πως η 360 Capital Partners δραστηριοποιείται ως ενεργός seed επενδυτής για κάτι παραπάνω από 15 χρόνια, διαχειριζόμενη περισσότερα από 300 εκατ. ευρώ, σε συνολικά ποσά χρηματοδότησης, έχοντας πραγματοποιήσει τουλάχιστον 80 επενδύσεις στην Ευρώπη από τις οποίες ξεχωρίζουν οι MutuiOnline, Yoox, YellowKorner και Leetchi.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις