Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

1,7 εκατ. δολ. για ραντεβού επί πληρωμή από την γερμανική Ohlala

Αν και η ιδέα του Ohlala μέχρι τις αρχές του 2015 ήταν στα χαρτιά, μέσα σε δέκα μήνες αναπτύχθηκε σε αρκετές γερμανικές πόλεις και απέκτησε χρηματοδότηση 1,7 εκατ. δολ. σε επίπεδο seed από διάφορους ιδιώτες επενδυτές.

Η υπηρεσία, μέσω ειδικού app, φέρνει σε επαφή άντρες που θέλουν ένα επίπληρωμή ραντεβού για επικοινωνία, για κοινωνικές εκδηλώσεις ή για άλλες διασκεδάσεις με γυναίκες. Αφού δημιουργηθεί ενα επαληθευμένο προφίλ χρήστη ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αναρτήσει μια αίτηση για ραντεβού σε όλες τις διαθέσιμες γυναίκες της υπηρεσίας στη περιοχή του, η οποία θα μείνει ενεργή για 21 λεπτά.

Εφόσον υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος τα δυο μέρη προχωράνε σε συνομιλία, πάντα μέσω της πλατφόρμας, για να κλειστούν οι λεπτομέρειες και φυσική η τιμή, ενώ για λόγους ασφαλείας καταγράφεται η ημερομηνία της συναλλαγής.

“Ο κόσμος έχει κουραστεί από τον χρόνο που χρειάζονται οι διάφορες πλατφόρμες για ραντεβού ενώ δεν υπάρχει το αναγκαίο επίπεδο ασφάλειας και προστασίας των προσωπικών δεδομένων για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε το Ohlala το οποίο προσφέρει όλα τα παραπάνω αλλά και την αμεσότητα στα ραντεβού”, ανέφερε η συνιδρυτής της και CEO του Ohlala, Pia Poppenreiter.

Pia Poppenreiter _
Η Pia Poppenreiter, CEO του Ohlala,

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις