To MealPass συνεργάζεται με επιλεγμένα εστιατόρια σε τρείς πόλεις στην Αμερική, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης, και προσφέρει με 99 δολάρια το μήνα γεύματα για όλες τις εργάσιμες μέρες με παραλαβή από το κατάστημα από τον πελάτη.
Τα εστιατόρια προσφέρουν ένα φαγητό κάθε μέρα και το αναρτούν στο site της υπηρεσίας. Ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει το εστιατόριο και το φαγητό απο το βράδυ μέχρι τις 9:30 το πρωί της ημέρας που τον ενδιαφέρει και να πάει να το παραλάβει το μεσημέρι χωρίς κάποια άλλη διαδικασία.
Η υπηρεσία απευθύνεται σε νέους εργαζόμενους στο κέντρο της πόλης με το κόστος για κάθε μερίδα να κειμένεται γύρω στα 5 δολάρια αρκεί να παραγγέλνουν φαγητό κάθε μέρα. Σε αντίθετη περίπτωση το κόστος ανεβαίνει και υπάρχει και το φιλοδώρημα, με το κόστος ενός τυπικού γεύματος στη Νέα Υορκη να ειναι λίγο πάνω απο 10 δολάρια και το κομμάτι πίτσας να κοστίζει 1 δολάριο.
Το δικό μας FoodTech, Forky που διακρίθηκε στα Startupper Awards σαν το καλύτερo Business Remodeling, προσφέρει καθημερινά επιλεγμένα γεύματα γύρω στα 5 ευρώ με παράδοση στο χώρο του πελάτη.

