Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

IATA: Διαγωνισμός επιχειρηματικών ιδεών για την βελτίωση της εμπειρίας των πτήσεων

Η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Εταιρειών διοργανώνει τα Βραβεία Επιβατικής Καινοτομίας 2014, μία πρωτοβουλία που στοχεύει στην προώθηση νέων ιδεών για τη βελτίωση των επιβατών σε αεροπορικές πτήσεις.

Ο διαγωνισμός αφορά σε επιχειρηματικές ιδέες που εντάσσονται στις εξής κατηγορίες:
– Βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας, από την αγορά των εισιτηρίων μέχρι το ίδιο το ταξίδι, ακόμα και την εμπειρία τους κατά την παραμονή στο αεροδρόμιο.
– Βελτίωση ή συρρίκνωση των υφιστάμενων διαδικασιών και του κόστους στις αεροπορικές εταιρείες
– Δημιουργία ενός καινοτόμου προϊόντος ή υπηρεσίας που αφορούν στην απλοποίηση του κλάδου

Μία κριτική επιτροπή θα εξετάσει τις ιδέες με βάση τα κριτήρια που έχουν δημοσιευθεί και να αναδείξει τις πέντε καλύτερες. Οι φιναλίστ θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους στο World Passenger Symposium 2014 όπου θα ανακοινωθούν και οι νικητές. Κάθε φιναλίστ θα λάβει χώρο στην έκθεση, ενώ ο νικητής θα λάβει 25.000 δολάρια και οι δύο επόμενοι 15.000 και 10.000 δολάρια.

Η κατάθεση των επιχειρηματικών ιδεών μπορεί να γίνει μέχρι τις 29 Αυγούστου, ενώ οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν στις 8 Σεπτεμβρίου. Το World Passenger Symposium διοργανώνεται στις 15-17 Οκτωβρίου.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε ομάδες και άτομα από υφιστάμενες εταιρείες από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Βρείτε όλες τις πληροφορίες για το διαγωνισμό, τους όρους συμμετοχής και τις κατηγορίες που δέχεται επιχειρηματικές ιδέες, πατώντας εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις