Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

FinanceFox: 28 εκατ. δολ. στο πρώτο γύρο για έναν ψηφιακό μεσίτη ασφαλειών

Η FinanceFox είναι ανάμεσα σε αυτές τις Startups οι οποίες θέλουν να μεταμορφώσουν ψηφιακά την ασφαλιστική βιομηχανία, ιδρύθηκε μόλις το 2014, έχει την έδρα της στη Γερμανία και τρεις CEO, τον γενικό Julian Teicke και δυο για την Γερμανία και Ελβετία αντίστοιχα.

Οι Horizons Ventures και Target Global ηγούνται της επένδυσης των 28 εκατ. δολ. η οποία προστέθηκε στα 5,5 εκατ. δολ. της χρηματοδότησης Seed τον περασμένο Ιανουάριο.

Η διοικητική ομάδα έχει πλούσια εμπειρία στο χώρο των ασφαλειών και ειδικά στις μεσιτείες ασφαλειών με την υπηρεσία να απευθύνεται τόσο σε μεσίτες όσο και σε επαγγελματίες ασφαλιστές.

Η FinanceFox Συνεργάζεται με πάνω από 200 ασφαλιστικές υπηρεσίες και μέσω της πλατφόρμας της οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν την καλύτερη πρόταση για τους πελάτες τους, λαμβάνοντας προσφορές μέσα σε 24 ώρες, προσφέρεται συμβουλευτική υπηρεσία, πρόσβαση στο πελατολόγιο μέσω web και Smartphones, αίτηση ασφαλιστικών καλύψεων μέσω Smartphones, αλλά και βελτιστοποίηση των επιλογών και των προσφορών κάτι που μπορεί να επιφέρει σημαντικό όφελος σε ετήσια βάση και όλα αυτά δωρεάν.

H FinanceFox χρηματοδοτείται από τις ετήσιες πωλήσεις που θα γίνουν από τους πελάτες της πλατφόρμας ενώ σημειώνεται ότι πρόκειται για μια πραγματικά ανεξάρτητη πλατφόρμα μεσιτειών ασφαλίσεων μια και δεν υπάρχουν προτιμήσεις και ειδικές συμφωνίες – bonus με τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις