Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Wix εξαγόρασε την Startup mobile marketing και CRM Flok

Η ισραηλινή Wix αν και ξεκίνησε από μια υπηρεσία για να φτιάξεις το web site μόνος σου έχει εξελιχθεί σε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο προβολής, προώθησης και υποστήριξης της εταιρικής παρουσίας αλλά και των πωλήσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών στο Internet.

Πρώτα απ’ όλα η Wix προσφέρει έτοιμα σχέδια web site, ανάλογα το είδος της επιχείρησης, και τα συνοδεύει με διάφορες σχετικές εφαρμογές και υπηρεσίες. Για παράδειγμα τα εστιατόρια μπορούν να έχουν σύστημα κρατήσεων, πληρωμών, διαφήμισης κ.ο.κ.

Με ένα μικρό κόστος ο πελάτης της Wix λαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και πλέον αυτές οι υπηρεσίες θα ενισχυθούν και με αυτές της Flok, μιας πλατφόρμας επικοινωνίας και επαφής της επιχείρησης με τους πελάτες συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων επιβράβευσης.

Η Flok προέρχεται επίσης από το Ισραήλ αλλά έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη, ιδρύθηκε το 2011 και μέχρι σήμερα έχει πάρει 19 εκατ, δολ. απο τους General Catalyst Partners, Gemini Israel Ventures και Founder Collective.

Μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί Chatbots για την επικοινωνία πελατών με τις επιχειρήσεις αλλά και φάρους Bluetooth έτσι ώστε να προσελκύει τους πελάτες στα φυσικά καταστήματα “εκπέμποντας” προσφορές και άλλες πληροφορίες. H Flok έχει πάνω από 100.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο και δεν έγινε γνωστό το ύψος της εξαγοράς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις