Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νέων Επιχειρηματιών στην Πολωνία: Ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης για τις ΜμΕ

Το Ευρωπαϊκό Φόρουμ για Νέους Επιχειρηματίες είναι μια σειρά συναντήσεων στο πλαίσιο του 4ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο Κατοβίτσε της Πολωνίας (22-25 Σεπτεμβρίου).

Το Φόρουμ είναι «αφιερωμένο» στους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες κάτω των 35 ετών, οι οποίοι «τρέχουν» τις επιχειρήσεις τους για λιγότερο από τρία χρόνια και δραστηριοποιούνται στον τομέα των ΜμΕ.

Σ΄ αυτό το σκοπό συμβάλλει και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο του Κατοβίτσε, το οποίο έχει δημιουργήσει Φόρουμ για Νέους Επιχειρηματίες.

Το συνέδριο είναι μια ευκαιρία για να παραδοθεί στην πολωνική κυβέρνηση με τον πιο επίσημο τρόπο το «μανιφέστο» για τις startup επιχειρήσεις. Το κείμενό του εστιάζει σε πέντε πυλώνες της νεανικής επιχειρηματικότητας, αναδεικνύοντας τους δρόμους για τη στήριξη των επιχειρήσεων και την ανάπτυξή τους.

Το Ευρωπαϊκό Φόρουμ θα προσφέρει στους συμμετέχοντες γνώσεις και ευκαιρίες να συναντήσουν σπουδαίες προσωπικότητες όχι μόνο από τον επιχειρηματικό κόσμο και να ανταλλάξουν απόψεις, δημιουργώντας παράλληλα και επιχειρηματικές επαφές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού Φόρουμ, δηλώνοντας συμμετοχή στο εξής site: http://kongresmsp.eu/en/.

Οι προκλήσεις και οι δυνατότητες ανάπτυξης των ΜμΕ θα αποτελέσουν το βασικό θέμα συζήτησης στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ, με τη συμβολή σπουδαίων προσωπικοτήτων της Πολωνίας και της Ευρώπης, από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις