Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pirate Summit: Η startup Viblast νικήτρια της μεγάλης εκδήλωσης στην Κολωνία

Στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε για 4η χρόνιά το Pirate Summit, μία από τις δημοφιλέστερες εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας, τεχνολογίας και καινοτομίας, στην πόλη της Κολωνίας.

Παρθενική εμφάνιση έκανε την Τετάρτη το Pirate Camp, μια νέα εκδήλωση στο Pirate Summit που απέσπασε καλές κριτικές και ξεπέρασε τις προσδοκίες των οργανωτών. Στην εκδήλωση συνολικά συμμετείχαν πάνω από 1.200 άτομα, ενώ έλαβαν μέρος διεθνείς νεοφυείς επιχειρήσεις και πάνω από 120 ομιλητές, γνωστά ονόματα του χώρου, όπως ο Klaas Kersting από το Flaregames, ο Mike Butcher από το TechCrunch, ο Evan Nisselson από το LDV Capital κ.α.

Η εταιρεία Viblast, μια πλατφόρμα software για live streaming για HD video σε κινητά και διαδίκτυο, έπεισε την κριτική επιτροπή του Pirate Camp και κέρδισε μια θέση στο πρόγραμμα του ProSiebenSat1 accelerator που προσφέρει επένδυση 25.000 δολαρίων για το 5% του μετοχικού κεφαλαίου.

Το Pirate Summit έκλεισε το Exec I/O, μια σειρά εκδηλώσεων που ξεκίνησε το 2013 που αφορά τις τελευταίες τάσεις, καινοτομίες, στρατηγικές, σχεδιασμό και τεχνολογία γύρω από το mobile.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις