Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Την 2η Accelerate2030 διοργανώνουν τα Impact Hub Geneva και UNDP

Στην ανακοίνωση της διοργάνωσης της 2ης Accelerate2030, ενός διεθνούς προγράμματος κλιμάκωσης που απευθύνεται σε επιχειρήσεις που έχουν ως γνώμονά τους τον αντίκτυπο, διοργανώνουν από κοινού τα Impact Hub Geneva και UNDP.

Η φετινή εκδοχή του προγράμματος απευθύνεται σε επιχειρήσεις που προέρχονται από 17 αναπτυσσόμενες χώρες (Βενεζουέλα, Κολομβία, Γουατεμάλα, Βραζιλία, Γκάνα, Μάλι, Ρουάντα, Νότιος Αφρική, Ζιμπάμπουε, Ουκρανία, Τουρκία, Αρμενία, Μιανμάρ, Φιλιππίνες, Καμπότζη, Μεξικό και Μαλαισία).

Όσο για τις ενδιαφερόμενες εταιρείες, θα πρέπει να έχουν αποδεδειγμένα επιτυχημένη παρουσία στο επιχειρηματικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα θα πρέπει να συμβάλει στην επίτευξη στόχων αειφόρου ανάπτυξης.

Σύμφωνα με την Santu Boëthius, συν-ιδρύτρια του Impact Hub Geneva και ενεργό μέλος του Accelerate2030: “Αναζητούμε εταιρείες που βασίζουν την επιτυχημένη λειτουργία τους σε επιχειρηματικά μοντέλα τα οποία δημιουργούν αξία για τις ίδιες τους τις κοινότητες και είναι έτοιμες να επεκταθούν και σε διεθνές επίπεδο. Απώτερος σκοπός του εννεάμηνου προγράμματος του Accelerate2030 είναι η διασφάλιση ώστε οι startups να ενισχύσουν τον βαθμό επίδρασής τους σε διασυνοριακό επίπεδο, με την ταυτόχρονη σύνδεσή τους με τους κατάλληλους συνεργάτες οι οποίοι με τη σειρά τους θα μπορέσουν να χρηματοδοτήσουν το… ταξίδι της ανάπτυξής τους”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις