Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το 65% των επιχειρήσεων εξετάζουν ή συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη blockchain

Η Juniper Research διαπίστωσε μετά από έρευνα που διεξήγαγε, ότι το 65% των επιχειρήσεων εξετάζουν ή συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη blockchain εφαρμογών.

«Τα ευρήματα δείχνουν την ανάγκη των εταιρειών να συμμετάσχουν σε μια παρατεταμένη περίοδο παράλληλων υλοποιήσεων των νέων συστημάτων παράλληλα με τα παλιά, για να εξαλείψουν τυχόν ζητήματα που μπορεί να προκύψουν», διαπίστωσε ο ερευνητής, James Moar.

«Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Blockchain θα αναπτυχθούν και θα διοχετευθούν μέσα από κοινόχρηστες πλατφόρμες σε κάθε επίπεδο ενός κλάδου», προσθέτει ο ερευνητής. Σύμφωνα με την έρευνα, όμως, αυτό δεν θα συμβεί εάν οι εταιρείες δεν συμφωνήσουν για την τήρηση κοινών προτύπων και δεν λειτουργήσουν από κοινού.

Εκείνο που δηλώνουν οι ερωτηθέντες, είναι ότι κανείς δεν θέλει να μείνει πίσω σε ότι αφορά στις εξελίξεις που σχετίζονται με το Blockchain, παρόλο που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο της ανάπτυξής του, ενώ υπάρχει προβληματισμός σχετικά με την αξιοπιστία και το ρυθμιστικό πλαίσιο που θα το διέπει.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις