Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mattress Firm: Πτωχεύει και κλείνει μέχρι και 700 καταστήματα

Η Mattress Firm, η εταιρεία στρωμάτων, ανακοίνωσε ότι κατέθεσε πτώχευση και έκλεισε περίπου 210 καταστήματά της. Η εταιρεία, δήλωσε ότι θα μπορούσε να κλείσει έως και 700 από τα 3.355 καταστήματά της στις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας την εξοικονόμηση κόστους για να βελτιώσει την προσφορά προϊόντων της.

«Πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, θα αφαιρέσουμε 700 καταστήματα από ορισμένες αγορές στις οποίες έχουμε πάρα πολλές τοποθεσίες σε μικρή απόσταση μεταξύ τους», δήλωσε ο ο Steve Stagner, πρόεδρος της Mattress Company. «Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε την πρόσθετη ρευστότητα από αυτές τις δράσεις για να βελτιώσουμε την προσφορά προϊόντων μας, να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας, να ανοίξουμε νέα καταστήματα σε νέες αγορές και να επεκταθούμε στρατηγικά σε υπάρχουσες αγορές όπου βλέπουμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες να εξυπηρέτησης».

Η αλυσίδα στρώματος συνεργάζεται με την A & G Realty Partners για να κλείσει καταστήματα και να αναδιαρθρώσει μισθώσεις. Η Mattress Firm αναμένεται να ολοκληρώσει τη διαδικασία αναδιάρθρωσης τις επόμενες 45 έως 60 ημέρες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις